SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eljif Elmas mest etti

Eljif Elmas, Galatasaray ile oynanan U21 maçında ilk kez forma şansı buldu. Teknik direktör Şenol Çorlu, genç yıldız için, “Kalitesini hemen gösterdi. Sadece biraz daha zamana ihtiyacı var” dedi.

Fenerbahçe’nin birçok Avrupa ekibinin elinden kaptığı Eljif Elmas’a, transfer dönemi kapanırken 18 yaşını doldurmadığı için A takım lisansı çıkartılamamıştı. U21 takımıyla maçlara çıkacağı açıklanan Makedon futbolcu, ilk kez Galatasaray ile oynanan mücadelede forma giydi.

Sarı- Lacivertliler derbiyi 2-1 kazanırken, Eljif Elmas 90 dakika sahada kaldı. Fenerbahçe U21 Takımı’nın teknik patronu Şenol Çorlu, Elmas’la ilgili olarak, “Kalitesini kısa sürede belli etti. İyi bir kumaşı var. Ancak henüz tam anlamıyla fiziksel olarak hazır değil. 3-4 hafta içerisinde bu açığını kapatarak A takım seviyesine çıkacağına inanıyorum. Kazandığımız Galatasaray maçında önemli katkı sağladı” ifadelerini kullandı. Çorlu, sezonun ilk yarısında U21 takımıyla maçlara çıkacak olan Eljif’in kalan haftalarda düzenli olarak şans bulacağını söyledi. (FANATİK)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler