SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Janssen'den dev derbi öncesi Galatasaray'a gönderme

Fenerbahçe’nin 1 numaralı golcüsü Vincent Janssen, derbi öncesi konuştu. Janssen, Galatasaray'ın savunmasına gözdağı verdi: Ben Janssen, onlar beni düşünsün.

Fenerbahçe Galatasaray derbisine bir gün kaldı. Sarı lacivertlilerin yıldız forveti Vincent Janssen, açıklamalarda bulundu. Hollandalı futbolcu, derbinin öneminin farkında olduğunu söyledi. 23 yaşındaki futbolcu, Galatasaray savunmasına da gözdağı verdi.

İşte Janssen'in açıklamaları:

İlk maçına çıktın ve Fenerbahçe taraftarı şu yorumu yaptı. “Artık bizim de bir santrforumuz var.” Senin tarzında bir golcüyü özlemişlerdi. Sen, Janssen’i nasıl bir santrfor olarak tanımlarsın?

- Öncelikle taraftarların böyle düşünmesi beni çok mutlu ediyor. Ancak takımımızda başka santrforlar da var. Ben, kendimi kaliteli bir forvet oyuncusu olarak görüyorum. Sade, savaşmayı seven bir forvet oyuncusuyum. Bir şey için taraftara söz verebilirim: Fenerbahçe için elimden gelen her şeyi yapacağım, hep savaşacağım.

'HEP EN İYİ OLMAK ZORUNDAYIM'

Senin de söylediğin gibi Fernandao, Soldado ve Van Persie gibi santrforlarla berabersin. Onlarla rekabet halinde olmak, performansına bir artı değer katıyor mu?

- Takımdaki bütün forvetler çok kaliteli. Ben buraya gelmeden önce de buradaki isimleri tanıyor, nasıl futbolcular olduklarını çok iyi biliyordum. Bu rekabet, takıma mutlaka olumlu yansıyacaktır. Bana nasıl bir katkısı olacağına gelirsek... Tabii ki ben forma şansı bulduğum zaman, hep en iyisini yapmalıyım ki, kötü oynadığım zamanlarda da formayı kaybetmemeliyim.

İngiltere’ye gitmeden önceki sezonda AZ formasıyla 49 maçta 32 gol-7 asistlik performansın var. Bunlar inanılmaz rakamlar. Fenerbahçe’deki hedefin nedir?

- Çok gol atmak gibi bir hedefim yok açıkçası. Benim hedefim, öncelikle takıma fayda sağlayabilmek. Böyle bir ‘gol hedefi’ koyarsam, bu hem kişisel olarak kendi performansıma hem de genel anlamda takım performansına negatif yansıyabilir. Üzerimde bir baskı oluşturabilir ve bu da iyi sonuçlar vermeyebilir. Bir santrfor elbette gol atmak ister, fakat takıma katkı vermek daha önemli ve benim için öncelikli hedef de Fenerbahçe’ye katkı sağlamak. (FANATİK)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler