SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Roberto Soldado sakat olduğu halde mi transfer edildi?

Fenerbahçe'de Roberto Soldado'nun durumu kafalarda soru işaretleri yarattı ve hali Robin van Persie'yi akıllara getirdi. Roberto Soldado'nun Villarreal forması giyerken yaşadığı çapraz bağ sakatlığının ardından sağ ayağını tam randımanlı kullanamadığı ortaya çıktı. Bu durum, Roberto Soldado'nun sakat olduğu halde mi transfer edildiğine dair taraftarın aklında soru işaretleri oluşturdu.

Büyük umutlarla geldiği Fenerbahçe'de bekleneni veremeyen ve son dönemde sakatlıkları nedeniyle formadan da uzak kalarak taraftarın tepkisini çeken Robin van Persie ayrılık hazırlıkları yapıyor... Tıpkı, Hollandalı gibi başka bir oyuncunun da aynı sakatlık derdinden dolayı sahada olmadığı öğrenildi.

Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Soldado, herkesi şaşırttı. Henüz gol ve asistle tanışamayan, Janssen geldikten sonra ise yedek kulübesine hapsolan Soldado'nun sağ bacağının tam randıman vermediği ortaya çıktı.

İddialara göre Villarreal'deyken sağ diz çapraz bağlarından ağır bir ameliyat geçiren ve uzun süre sahalardan uzak kalan İspanyol forvetin eski gücüne hala kavuşamadığı belirtildi. Fenerbahçe'ye geldikten sonra sağ diz kapasitesi yüzde 80'e çıkartılan oyuncunun, tüm uğraşlara rağmen yüzde yüz kapasiteye ulaşamadığı vurgulandı.

Bu durum akıllara "Acaba, Soldado da Robin van Persie gibi sakat mıydı ve bu durumda transfer edildi" sorusunu akıllara getirdi... Soldado'nun durumunun ne olacağı ve onunla ilgili bir açıklama yapılıp, yapılmayacağı ise merak konusu.

(Sabah)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler