SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Josef de Souza, Flamengo'yu reddetti!

Fenerbahçe'nin Brezilyalı orta saha oyuncusu Josef de Souza, ülkesinin takımlarından Flamengo'nun kendisini istediğini ancak futbol hayatına Avrupa'da devam etmek istediğini söyledi.

Bola da Vez isimli programda konuşan Josef de Souza, "Rodrigo Caetano ile görüştüm. Onunla Vasco'da birlikte çalışmıştık. Flamengo'da oynamam için resmi olmayan bir teklif yaptı. Ama bunun zor olduğunu her zaman açıkça belirttim. Sao Paulo'dan da Avrupa'da tekrar oynamak için ayrılmıştım. Brezilya'da hakkımda çıkan haberler mantıklı değil" dedi.

"FENERBAHÇE'DE KALIRIM, DAHA İYİ"
Ülkesine geri dönmeye sıcak bakmadığını ve bunun kariyeri için geri adım olacağını kaydeden Josef, "Şu anda hiçbir takım için Brezilya'ya dönme niyetim yok. Fenerbahçe'de kalmaya sıcak bakarım" açıklamasında bulundu.

28 yaşındaki orta saha oyuncusu, futbolu bıraktıktan sonra da teknik direktör olabileceğini sözlerine ekledi. Sezon başında Ada ekiplerinden WBA'ya transferi gündemde olan Josef de Souza sürpriz bir şekilde takımda kalmıştı. Fenerbahçe'de 102 maça çıkan tecrübeli oyuncunun 11 golü ve 5 de asisti bulunuyor. (Sporx)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler