SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçeli yıldızlar derbi galibiyetini değerlendirdiler

Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ettiği derbi mücadelesi sonrası Fenerbahçe'nin yıldızları açıklamalarda bulundu. Mauricio Isla, Josef de Souza, Hasan Ali Kaldırım ve Mehmet Ekici, Beşiktaş galibiyetinin ardından mutluluklarını dile getirdiler.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Mauricio Isla, “Türkiye’ye geldiğim ilk andan itibaren bu akşamki atmosferi yaşadım diyebilirim. Derbilerdeki atmosferi ve bu derbilerde Fenerbahçe taraftarının yarattığı atmosferi biliyordum. Bu akşam bir derbi maçı oynadık ve atmosfer harikaydı. Her futbolcunun rüyasıdır, derbilerde oynamak. Özellikle kazanıyorsanız daha güzel bir akşam olmuş demektir. Çok mutluyum.” dedi.

Performansına ilişkin de bir değerlendirmeden bulunan Isla, “Böyle maçlarda konsantre olmak çok önemli. Bu tip maçlarda yüzde yüzünüzü vermek zorundasınız. Böyle zorlu takımlarla oynuyorsanız iki kat performans sergilemelisiniz. Beşiktaş gibi üst düzey oyunculardan kurulu bir takımla oynadık ve bu tip takımlara karşı dikkatli olmak zorundasınız.. Çok önemli bir maçtı. Konsantrasyonu üst seviyede tutmaya çalışıyorum. Kazandığımız için çok mutluyuz.”diyerek sözlerini noktaladı.

Josef de Souza: 'Tek düşüncemiz kazanmaktı'

Beşiktaş galibiyetinin ardından konuşan Josef de Souza, “Bu akşam sahaya çıkarken de tek düşüncemiz taraftarımıza hak ettiği mutluluğu yaşatmaktı” dedi.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Josef de Souza, “Kazandığımız için çok mutluyuz. Bu maça iyi hazırlandık. Bu akşam sahaya çıkarken de tek düşüncemiz taraftarımıza hak ettiği mutluluğu yaşatmaktı. Özgüvenimizi arttırma adına önemli bir galibiyet aldık. Önemli bir maçı geride bıraktık. İlk yarıda çok iyi oynadık. İkinci yarıda belki de istediklerimizi yapamadık gibi gözüktü ama kazandığımız için çok mutluyuz. Taraftarımız da mutlu. Bu şekilde yolumuza devam edeceğiz.” dedi.

Josef de Souza, görev yaptığı pozisyona ilişkinse, “Ben daha önce çok sayıdaki antrenmanda stoper pozisyonunda görev yaptım. Bu pozisyona alışmıştım. Hocamız bu alışkanlığı yakalamamı sağladı. Özellikle Neto’nun gördüğü kırmızı karttan sonra takım halinde pozisyon alma konusunda sıkıntılarımız oldu ama kazandığımız için mutluyuz.” şeklinde bir açıklamada bulundu.

Hasan Ali Kaldırım: 'Daha iyi olacağız'

Hasan Ali Kaldırım, takımda taşların yavaş yavaş yerine oturduğunu ve daha da iyi olacaklarını belirtti.

Yaşadığı sakatlık sebebiyle maçın sonlarına doğru yerini İsmail Köybaşı’na bırakan Hasan Ali, öncelikle sakatlığı hakkında bilgi verdi, sonra maçı değerlendirdi. Milli oyuncu, “Hafta içi sol alt adalemde sorun vardı, biraz koruyarak hazırlandım maça. Son 20 dakikada aynı bölgede diğer ayağımda aynı ağrıyı hissettim. İnşallah çok önemli değildir. Kritik bir maçtı bizim için. Fikstür çok avantajlı değildi. İlk 3 puanımız iç sahada bu sezon. Kazanarak ayrılmak zorundaydık. Yine de taraftarımızın şüphesi olmasın, taşlar yeni yeni yerine oturuyor. Önemli hatalar yaptık bugün. Hızlı atağa çıkarken topu kaybettik ve sonrasında kırmızı gördük. 2. devreye bir kişi fazla girsek daha farklı olurdu. 2. yarı bize yakıpşmayacak şekilde çok geriye yaslandık. Yeni arkadaşlarımız yeni yeni alışıyorlar takıma. Maalesef uzun sürdü bu durum. Puan kayıplarını telafi edeceğiz." dedi.

Mehmet Ekici: 'Eğer şampiyon olmak istiyorsak...'

Fenerbahçe'nin derbide Beşiktaş'ı yendiği karşılaşmanın ardından sarı-lacivertli takımın önemli isimlerinden Mehmet Ekici açıklamalarda bulundu.

Mehmet Ekici, "Uzun aradan böyle güzel bir maça çıkmak benim için gerçekten güzel oldu. Maçı 2-1 kazanmamız daha da güzel oldu. Hocamızı, oyuncuları ve taraftarı tebrik ediyorum. Önümüzde uzun bir periyot var. Şampiyon olmak istiyorsak böyle maçları kazanmamız gerekiyor. Umarım böyle devam ederiz." dedi.

Kadıköy'de atmosfer hakkında konuşan Mehmet Ekici, "Atmosferi anlatması çok zor. Sahaya çıkıp yaşamak gerek. Böyle bir atmosferin içine dahil olmak, bu takımın parçası olmak gerçekten güzel bir şey." ifadelerini kullandı.

İlerisi için umutlu olduğunu belirten Mehmet Ekici "İdmanlarda hepimiz emek veriyoruz. Yeni katılanlar oldu ve başta zorluklar çektik. Şimdi git gide daha iyi oluyoruz." açıklamasını yaptı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler