SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ali Şen'den Aziz Yıldırım'a tavsiye

Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Ali Şen, sarı lacivertlilerde yapılacak başkanlık seçimi öncesinde Aziz Yıldırım'a tavsiyede bulundu.

Fenerbahçe'de 2018 Mayıs ayında gerçekleşek kongrenin heyecanı şimdiden yaşanmaya başladı. Ali Koç, geçtiğimiz günlerde 1907 Fenerbahçeliler Derneği başkanlığından istifa ettiğini açıklamış ve başkanlığa aday olduğunu yeniden belirtmişti. Aziz Yıldırım'ın da yeni yönetim listesinde güçlü isimlerin olduğu ortaya atılmıştı.

Sarı lacivertlilerde bu heyecan yeni yeni başlarken, eski başkanlarda Ali Şen, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Radyospor'a konuşan Ali Şen'in açıklamaları şu şekilde:

Ali Koç başkan, Fenerbahçe şampiyon tezahüratına içimden gelerek eşlik ettim. Bu tezahürat bana çok yapıldı ama patenti bana ait değil. Bütün Fenerbahçe taraftarlarının gönlünde Ali Koç var, rakip takım taraftarları da sempati ile yaklaşıyorlar.

Ayrıca, bundan yıllar önce Aziz Yıldırım'da, benden sonra Fenerbahçe başkanı Ali Koç demişti, Aziz Yıldırım bu sözünü tutmalı ve göreceksiniz tutacaktırda.

Geçmişte Fenerbahçe'ye gruplar hakimdi ve gruplarda aynı çok partili sistem gibi Fenerbahçe'ye çok hizmet ettiler.

"AZİZ YILDIRIM ALİ KOÇ'U ADAY GÖSTERMELİ!"

Aziz Yıldırım'ın da büyük hizmetleri var, Fenerbahçe taraftarlarının Aziz Yıldırım'ı protesto etmesini hoş karşılamıyorum. O da başkanlığa adaylığını koyabilir ama kendisine karşı olan bir kitle var, buna rağmen kongre üyeleri Aziz Yıldırım'ın yanında durdu ama bundan sonra Aziz Yıldırım, Ali Koç'u yanına almalı ve artık benim de adayım Ali Koç demeli diyebilmeli.

Aziz Yıldırım, bunu yaparsa Fenerbahçe taraftarının gönlünde taht kurar, herkes onu destekler ve alkışlar. Eski başkanların hepsi Ali Koç'un yanında, taraftar Ali Koç'un yanında, Aziz Yıldırım'da onu aday göstermeli.

Aziz Yıldırım, bir hizmet daha yapmak istiyorsa Ali Koç'u aday göstermeli ve önünü açmalı. Benim adayım Ali Koç diyebilmeli!

Ben oyumu Ali Koç'a vereceğimi söyledim, kavganın Fenerbahçe'ye zarar vereceğini söyledim, ben bütün kongrelerde yer aldım ve her şeyi gördüm. Şimdi devir değişti, artık her şey para ile oluyor. Peki Ali Koç'a para sorulur mu? Türkiye'nin en zengin aileleri spora girmeli dedik ve Ali Koç bunu yaptı.

"YABANCI SINIRLAMASI OLMALI"

Yabancı futbolcu serbestisi olması gerektiğini hep söyledim, Arsenal gibi bir takım Wenger gibi bir hoca 11 yabancı ile sahaya çıktı. Ama aynı İngiltere milli takım olarak büyük bir başarısı yok.

Yabancı futbolcu konusunda Ali Koç'un bilgisine, temsiliyet kabiliyetine güveniyor ve inanıyor. Ali Koç ve arkadaşlarından bütün branşlarda şampiyonluk bekliyor. 30 milyon euro ver basketbolda şampiyon olursun, çünkü basketbolda sürpriz yoktur ama futbol öyle değil.

Artık Fenerbahçe taraftarı, futbolda şampiyonluklar bekliyor, bugün sokağa çıkın taraftarla konuşun ne istediğini görürsünüz.

Aziz Yıldırım, belirli bir para hibe edecekti önce bunu yapsın sözünü tutsun. Kimse bunları unutmaz, benim zamanımda para eden futbolcuları sattı ve gelir elde etti. Bu şekilde Fenerbahçe'yi Ali Koç'a bıraksın, bunu yapabilir mi yapamaz! Kimse bunu yapamadığı için onu tenkitte etmiyor ama artık Fenerbahçe'nin önünü açsın.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler