SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Josef de Souza: Giuliano gerçekten büyük bir oyuncu

Fenerbahçe'nin Brezilyalı orta saha oyuncusu Josef de Souza, FB TV'de katıldığı programda konuştu.

Josef'in açıklamaları şu şekilde:

"Buraya gelmeden önce benle iletişime geçti. Giuliano bana sorular sordu. Bu durum son derece normaldir. Neler olabileceğini tahmin etmeye çalışırsınız. En güzel bilgileri ona verdim. Kesinlikle yalan söylemedim. Buranın ne kadar büyük bir kulüp olduğunu anlattım. Türkiye’nin en büyük kulübüne geleceğini anlattım. Yani gerçekleri anlattım. Umarım ilerleyen dönemlerde takıma katkı verecektir. Benim kendisinden beklentim o. Taraftarlarımız da aynı şeyi bekliyordur"

"Neto’yu Giuliano aracılığıyla tanıyordum. Kulüp onunla ilgilenmeye başladığında tanımıyordum. Giuliano bana bahsetmişti. Onunla birlikte çok fazla zaman geçiremedik. Kısa zamanda ise üst seviyede olduğunu görüyoruz. Ayaklarını çok iyi kullanıyor, topu oyuna sokabiliyor. Kesinlikle bu takıma katkı sağlayacaktır. Bundan bir şüphem yok. Fenerbahçe’nin kıymetli oyuncularından biri olacaktır. Gerçekten büyük bir oyuncu"

"Kesinlikle bu durum çalışmakla alakalı. Saha içindeki davranış ve gayretim her zaman aynıdır. İyi antrenman yaparsanız maçta da aynı şeyi yapabilirsiniz. Teknik anlamda istediklerimizi yapamadığımız zamanların olması da normaldir. Bende eksik olmayan tek bir konu var o da gayretimdir. Antrenman ve maçta elimden geleni yapıyorum. Burada ne kadar kalıyorum bilmiyorum ama kaldığım süre içinde elimden gelenin en iyisin yapmaya çalışacağım."

"Bu sezon Aykut Kocaman’ın gelişiyle birlikte sorumluluğum savunmaya yaklaşarak değişti. Stoperleri korumak üzerine bir sorumluluk söz konusu. Daha çok savunmada kalarak yardım ediyorum. Geçen sezon farklıydı. Ben yine de saha içinde elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Bu pozisyonda kendimi iyi hissediyorum. Umarım takım halinde kendimizi geliştirerek yolumuza devam edebiliriz."

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler