SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe'de Alper Potuk takımdan ayrı çalıştı

Fenerbahçe'de sakatlığı bulunan Alper Potuk'un bu hafta forma giymesi bekleniyordu. Ancak başarılı oyuncu  Alper Potuk dünkü antrenmanda da Josef de Souza ile birlikte takımdan ayrı çalıştı.

Kanarya’da sakatlığı bulunan Alper’in bu hafta forma giymesi bekleniyordu. Ancak başarılı oyuncu dünkü antrenmanda da Josef’le birlikte takımdan ayrı çalıştı.

Alper’in Alanya karşısında oynama ihtimali azaldı. Josef’in ise 11’deki yerini alması bekleniyor.

Hasan Ali 11’e dönüyor

Hasan Ali Kaldırım, sezona kötü başlayan oyuncular arasında. Milli futbolcu son olarak Gençlerbirliği mücadelesinde 11’de sahaya çıkmış, devre arasında yerini İsmail’e bırakmıştı. Hasan Ali, Başakşehir karşısında ise yedek soyundu. Ancak Aykut Kocaman’ın 27 yaşındaki oyuncuyu Aytemiz Alanya deplasmanında yeniden ilk 11’de oynatacağı öğrenildi.

Pas ve orta çalıştılar

Sarı-Lacivertliler’de 1 günlük izin bitti. Aytemiz Alanya hazırlıkları dünkü idmanla devam etti. 1 saat 50 dakika süren antrenmanda Aykut Kocaman öğrencilerine özel olarak pas ve orta çalışmaları yaptırdı. Özellikle ortaların adresi bulmadığına dikkat çeken Kocaman, “Ceza sahasına göndereceğiniz topları orta olarak değil, pas olarak görün” uyarısında bulundu.

(FANATİK)

SPORDA SON 24 SAATTE NELER YAŞANDI?


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler