SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dudu'da mutlu sona yaklaşıldı

Sarı lacivertli takımın, 6 milyon Euro karşılığında Palmeiras’tan kadrosuna katması an meselesi olan Brezilyalı futbolcu, heyecanla anlaşmanın resmiyet kazanmasını bekliyor. 10 numara, kulübüne de, “Gereken kolaylığı gösterin” mesajını gönderiyor.

Süper Lig’de şampiyonluktan başka bir şey düşünmeyen Fenerbahçe, Brezilya’nın Palmeiras takımında forma giyen Dudu’yu bitirmek üzere. 25 yaşındaki oyuncunun transferi konusunda kulübüyle 6 milyon Euro bonservis bedeli üzerinden el sıkışan Kanarya, oyuncuyu da 4 yıllık anlaşma karşılığında senelik 2.5 milyon Euro’ya ikna etmişti.

Hem 10 numara hem de kanatlarda oynayabilen Dudu’nun ise gelişmeleri yakından takip ettiği ve bir an önce bu işin resmiyet kazanmasını beklediği öğrenildi. Brezilya ile Türkiye arasındaki uzaklık sebebiyle Kurban bayramının hemen ardından KAP’a açıklama yapılması beklenirken, yıldız futbolcunun da çok heyecanlı olduğu öğrenildi.

Son pürüzler kaldı

Dudu’nun Türkiye temsilciliğini yapan Erdal Akgündüz’ün, dün Sarı-Lacivertliler’in yöneticisi Ali Yıldırım ile bir araya geleceği ve son pürüzleri çözeceği ifade edildi. Tecrübeli futbolcunun da tekrar Avrupa’da oynayacak olmasından dolayı çok mutlu olduğu ve kulübüne de, “Bana gereken kolaylığı göstermenizi bekliyorum. Çünkü ben Fenerbahçe’de oynamak istiyorum” dediği öğrenildi.

(Fanatik)

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler