SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hasan Çetinkaya ve Şekip Mosturoğlu Jose Sosa ile Gustavo Gomez için Milano'da

Fenerbahçeli yöneticiler, dün Gustavo Gomez transferini sonlandırmak için İtalya'ya gitmişti. Bugün, Şekip Mosturoğlu ve Hasan Çetinkaya'nın Milano'daki görüntüleri ortaya çıktı. Sosa için de nabız yoklayan Sarı-Lacivertliler , iki transferi de kısa süre içinde sonuçlandırmak istiyor. Gustavo Gomez'in menajeri ise yıldız futbolcunun Milan'da kalacağını açıkladı.

Fenerbahçe'de yönetim transferleri bir an evvel bitirmek istiyor. Sarı lacivertlilerin asbaşkanı Şekip Mosturoğlu ve idari menajer Hasan Çetinkaya, Milan Kulubü ile görüşmeler yapmak üzere dün akşam saatlerinde Milano'ya gitmişti.

Bugün, iki yönetici, Milan'ın yeni sezon kadrosunda düşünmediği stoper Gustavo Gomez ve Jose Sosa'nın menajeriyle bir araya geldi.

İtalyan gazeteci Di Marzio, görüşmenin ardından çekilen fotoğrafları paylaştı.

Haberde, Sarı-Lacivertlilerin kiralama teklifi yaptığı ancak Milan'ın kiralık teklife sıcak bakmadığı belirtildi. Bunun üzerine Fenerbahçe, satın alma opsiyonunu masaya yatırdı.

Fenerbahçeli yöneticiler Milan Kulübü ile Gustavo Gomez için pazarlığa oturdu. Milano'daki kulüp binasında gerçekleşen görüşme yaklaşık bir saat kadar sürdü.

Satın alma opsiyonlu kiralık teklifin masaya konduğu bildirildi. Ancak Milan yönetiminin Fenerbahçe'nin bu teklifini kabul etmediği belirtildi.

MENAJERİ AÇIKLADI! 'GOMEZ KALIYOR'

Gustavo Gomez'in menajeri Augusto Paraja çıkışta yaptığı açıklamada, "Gustavo takımdan ayrılmıyor. Milan'da kalıyor" dedi.

SOSA İÇİN GİRİŞİMLER DEVAM EDİYOR

Fenerbahçe'nin Jose Sosa için de girişimleri olduğu, bu görüşmenin ilerleyen saatlerde başka bir yerde gerçekleşebileceği belirtildi.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler