SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Manchester City, Arsenal ve Tottenham Oğuz Kaan Güçtekin'i istiyor

Manchester City, Fenerbahçe'nin 18 yaşındaki genç yeteneği Oğuz Kaan Güçtekin için 20 milyon TL'lik bir teklif yaptı, geri çevrildi. Arsenal ve Tottenham da bu transfer için devreye girdi.

Fenerbahçe'nin 18 yaşındaki yıldız adayı Oğuz Kaan Güçtekin'e İngiltere devinden teklif geldi. Pep Guardiola'nın ekibi Manchester City, Sarı-Lacivertli formayı giyen futbolcu için 4.5 milyon sterlin (20 milyon TL) teklif etti.

Ancak İngiliz ekibinin bu teklifi Fenerbahçe tarafından geri çevrildi. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım daha önce Premier Lig ekibinin bu yönde bir teklifi olduğunu dile getirmişti. The Sun bu bilgiyi doğruladı, genç ön libero için gerçekleştirilen teklifin reddedildiğini duyurdu.

Yeni teklifler yolda

Buna karşın Manchester City transferden vazgeçmedi. İngiliz ekibinin daha yüksek bir fiyatla yeni bir teklif sunacağı belirtildi. Ayrıca Arsenal ve Tottenham gibi ekiplerin de futbolcuyu kadrosuna katmak için çalışmalara başladığı ifade edildi. Oğuz Kağan için Almanya'dan da teklifler olduğu dile getiriliyor.

(Milliyet)

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler