SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aboubakar için Fenerbahçe Porto'nun kapısını yeniden çalacak

UEFA Avrupa Ligi play-off ilk maçında Vardar'a 2-0 mağlup olan Fenerbahçe, şok yenilgi sonrası flaş bir karar aldı. Vardar maçında hücum hattında yaşanan etkisizlik net olarak ortaya çıkan Fenerbahçe'de idareciler, Aboubakar'ın transferi için Porto'nun kapısını tekrar çalacak.

Vardar karşısında alınan 2-0'lık yenilgi sonrası Fenerbahçe yönetimi forvet konusunda yeniden harekete geçti.

Güçsüz rakibi Vardar karşısında forvetin etkisiz kaldığını gören sarı lacivertliler bir süredir gündeminde olan Vincent Aboubakar için girişimlerini arttırdı. Teknik direktör Aykut Kocaman, Vardar maçında sürpriz yaparak forvet hattında genç oyuncu Ahmethan'a şans tanıdı. Bekleneni veremeyen genç forvet daha sonra yerini yeni transfer Roberto Soldado'ya bıraktı. İlk maçına çıkan İspanyol forvet hem teknik ekibe hemde taraftara sergilediği performansla umut veremedi.

Bu durum karşısında harekete geçen yönetim Aboubakar transferi için Porto'nun tekrar kapısını çalmaya hazırlanıyor. Golcü futbolcunun bonservisini de almak için Porto kulübüne yeni bir teklif sunacak. Fenerbahçe'nin transferin gerçekleşmesi için tüm şartları zorlayacağı ifade edildi.

(Takvim)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler