SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sergei Fursenko: 'Guiliano Fenerbahçe'ye gitmek istedi'

Fenerbahçe ve Trabzonspor'u karşı karşıya getiren ve sarı-lacivertlilerin imza attırmasıyla sona eren Guiliano transferi için Zenit cephesinden açıklama geldi. Zenit Başkanı Sergei Fursenko, Guiliano'nun Fenerbahçe'ye gitmek istediğini söylerken, Trabzonspor'un iddialarının anlamsız olduğunu savundu.

Zenit başkanından Giuliano'yu transferine dair çarpıcı bir açıklama geldi.

Rus basınına konuşan başkan Sergei Fursenko, "Trabzonspor'un iddiaları bana anlamsız geliyor. Görüşmeler sürerken oyuncunun menajerleri başka takımlarla görüşmüş. Türk menajerler Trabzonspor ile pazarlık yapmış olabilir. Ama Giuliano Fenerbahçe'ye gitmek istedi ve sonrasında Fenerbahçe formasıyla pozunu verdi" ifadelerini kullandı.

Giuliano'yu ilk etapta kiralık olarak kadrosuna katmayı planlayan Fenerbahçe, Trabzonspor'un devreye girmesiyle oyuncu için 7 milyon Euro'luk bir bonservis ücreti ödemişti.

Trabzonspor cephesi ise bu transferi FIFA'ya taşıyacağını açıklamıştı.

Öte yandan Fenerbahçe'nin İstanbul Atatürk Havaalanı'nda Giuliano için büyük bir operasyon gerçekleştirdiği ortaya çıktı. Yönetici Mahmut Uslu kendisine gelen telefonla birlikte Brezilyalı oyuncunun başka bir kapıdan çıkmasını sağladı.

(Ajansspor)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler