SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aykut Kocaman: 'Şuursuz bir oyun oynadık'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, 2-2 sona eren Göztepe karşılaşmasında istenilen oyunu sergileyemediklerini söyledi. Kocaman, "Şuursuz bir oyun ortaya koyduk. Girdiğimiz pozisyonların birçoğu tesadüf eseriydi" dedi.

Süper Lig'in ilk haftasında İzmir'de Göztepe'ye konuk olan Fenerbahçe sezona kayıpla başladı: 2-2. Bornova Stadı'ndaki randevuda henüz 5. dakikada Alper'in golüyle öne geçen Kanarya, 3 dakika sonra Castro'ya engel olamadı. İlk yarı 1-1 eşitlikle sona ererken, Göztepe 56. dakikada Scarione ile üstünlük sayısını buldu. Ancak Skrtel 64. dakikada Fenerbahçe'yi ipten alan golü attı, iki taraf da 1'er puanla 2017-18 sezonuna girdi. Ev sahibi takım geçen sezondan sarkan cezası yüzünden seyirci desteğinden yoksun sahaya çıkarken, Fenerbahçe'ye 300 kadar taraftarı destek verdi.

AYKUT KOCAMAN: ŞUURSUZ BİR OYUN ORTAYA KOYDUK

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, 2-2 sona eren Göztepe karşılaşmasında istenilen oyunu sergileyemediklerini söyledi. Harika bir golle maça başladıklarını belirten Kocaman, "Her şey tam istediğimiz gibi olacakken, neredeyse topa dokunamadan golü yedik. Göztepe'nin attığı beraberlik golü başlangıç stratejimizi oldukça bozdu. 30. dakikaya kadar moral bozukluğu ile oynadık, ardından toparlanma süreci yaşadık" dedi.

İkinci devreye de iyi başladıklarını ifade eden deneyimli teknik adam, "Çok net bir fırsatı değerlendiremedik. Ardından rakibimiz ikinci golü buldu. Buna çabuk karşılık versek de şuursuz bir oyun ortaya koyduk. Girdiğimiz pozisyonların birçoğu tesadüf eseriydi" dedi.

Kocaman, şampiyonluk yolundaki en büyük kriterin basit gol yememek olduğunu sözlerine ekleyerek, "Bu sıkıntı sürerse gol atmaya yetişemeyiz. O nedenle bir an önce bireysel hataları en aza indirgemeliyiz. Bizim işimiz doğru zamanda doğru oyuncuları oynatmak. Şampiyon olmak için her şeyi yapacağız ve şampiyon olacağız. Aramıza yeni katılan futbolcular da bize çok katkı verecek" yorumunu yaptı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler