SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Giuliano'yu anlattı! 'O bir mıknatıs'

Giuliano'yu anlatan Ukraynalı spor yazarı Pekhno, "Oyunu yönlendiren bir özelliğe sahiptir. bir mıknatıs gibi top sürekli ayağındadır. Son derece teknik, oyun görüşü iyi ve yaratıcı işlere imza atan bir isim" dedi.

Fenerbahçe'nin kadrosuna kattığı son isim Giuliano, sarı-lacivertli taraftarları heyecanlandırdı. Zenit formasıyla geçtiğimiz sezon müthiş bir performans ortaya koyan oyuncu öncesinde üç sezon Ukrayna'nın Dnipro takımında da top koşturmuştu.

27 yaşındaki futbolcuyu yakından tanıyan Ukraynalı spor yazarı Vasyl Pekhno, son olarak önceki gün teknik direktör Tite tarafından, Dünya Kupası eleme maçları için Brezilya Milli Takımı'na çağrılan ileri dönük orta saha oyuncusunu anlattı:

Pekhno "Toplar hep kendisinde toplanır. Oyunu yönlendiren bir özelliğe sahiptir. Bir mıknatıs gibi top sürekli onun ayağındadır. Topla oynamayı seven bir futbolcudur, top ayağına çok yakışır. Son derece teknik, oyun görüşü iyi, yaratıcı işlere imza atabilen bir isim. Ayrıca uzaktan etkili şutları var. Öne çıkan bir değil, bir çok özelliği var. Son dönemde Brezilya Milli Takımı'na çağırılıyor oluşu zaten kalitesinin ispatı" dedi.

Ukraynalı gazeteci şöyle devam etti:

"Dnipro'dan ekonomik sorunlar yüzünden ayrılmıştı. Takımın en etkili isimlerinden bir tanesiydi. Kulüpteki finansal sıkıntı nedeniyle ülkesine gitti. Lucescu yönetimindeki Zenit'in geçen sezon en iyi oyuncusuydu. Ancak Zenit takım olarak beklentilerin altında kaldı, Lucescu ile yollar ayrıldı. Yerine gelen Mancini ile de futbolcunun oyun planları uyuşmayınca takımdan gitmek istedi.

Zenit geçen sezon iyi bir grafik çizseydi ne Lucescu Türkiye'nin başına geçerdi, ne de Giuliano şimdi Fenerbahçe'de olurdu."

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler