SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Giuliano İstanbul'a geldi

Transferde bu sezon flaş transferler yapan Fenerbahçe'de, Zenit'ten kiralanan Giuliano Victor De Paula İstanbul'a geldi. Brezilyalı oyuncu sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi sözleşmeyi imzalayacak.

Fenerbahçe'nin transfer görüşmelerine başladığı Brezilyalı futbolcu Giuliano Victor De Paula, İstanbul'a geldi.

Rusya Premier Lig takımlarından Zenit'te fotm giyen 27 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusu, Saint Petersburg'dan kalkan THY'nin tarifeli uçağıyla Atatürk Havalimanı'na ulaştı.

Giuliano, havalimanı apronundan Genel Havacılık Terminali'ne geçirildiği bildirildi. Bundan dolayı Brezilyalı futbolcuyu görüntülemek isteyen basın mensupları ile karşılamak üzere havalimanına gelen sarı-lacivertli taraftarlar Giuliano'yu göremeden alandan ayrıldı.

Transfer görüşmelerine İstanbul'da devam edilecek Giuliano'nun sağlık kontrolünden geçirildikten sonra resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

[İşte Süper Lig'in en değerli oyuncusu](https://www.mynet.com/galeri/iste-super-ligin-en-degerli-oyuncusu-113672-myspor)

TARAFTARA BÜYÜK ŞOK

Çok sayıda taraftar havaalanında yıldız oyuncuyu görmek istedi ancak Fenerbahçeli yetkililer Brezilyalı ismi sivil havacılık çıkışından götürdü ve taraftarlar hayal kırıklığına uğradı.

Bu olayın ardından Sarı-Lacivertli kulüp bir açıklama yayınladı. İşte o açıklama:

"Futbolcu, emniyet birimleriyle yapılan karşılıklı istişare sonucu, herhangi bir yoğunluk yaşanmaması ve havalimanının genel işleyişinde bir aksaklık yaratmamak adına Genel Havacılık bölümünden çıkarılmış ve alandan ayrılmıştır."

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler