SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe, Guiliano ve Soldado'yu açıkladı

Fenerbahçe 10 numara transferini resmen duyurdu! Zenit’te forma Giuliano, akşam saat 18:30’da İstanbul’da olacak. Öte yandan sarı lacivertli kulüp Soldado transferini de resmi olarak açıkladı.

Sarı-lacivertlilerin resmi siteden yaptığı açıklama şöyle;

“Kulübümüz, profesyonel futbolcu Giuliano Victor De Paula ve takımı Zenit ile oyuncunun kulübümüze kiralık olarak transferi konusunda görüşmelere başlamıştır.

Giuliano Victor De Paula, bu akşam saat 18:30’da İstanbul’a gelecek, sağlık kontrolünden geçecek ve görüşmelere burada devam edilecektir.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.”

Giuliano, Brezilya Milli Takımı'nın Ekvador ve Kolombiya ile oynayacağı 2018 Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri maçlarının aday kadrosuna davet edilmişti. Teknik direktör Tite oyuncu için "Milli Takım'daki yerini kaybetmemesi için bir kulüpte düzenli olarak oynamalı." yorumu yapmıştı.

SOLDADO DA AÇIKLANDI

F.Bahçe, Roberto Soldado ve kulübü Villarreal ile her konuda anlaşmaya vardığını açıkladı.

Fenerbahçe İspanyol forvet ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı.

Sarı lacivertli kulüpten yapılan açıklama şöyle;

Kulübümüz, İspanyol forvet Roberto Soldado ve kulübü Villarreal ile yapılan görüşmeler sonucunda futbolcunun kulübümüze transferi konusunda her konuda anlaşma sağlamıştır.

32 yaşındaki forvet ile 2 + 1 yıllık sözleşme imzalanmıştır.

İspanyol futbolcu Roberto Soldado ile imzalanan sözleşmenin camiamıza hayırlı olmasını diliyor, futbolcumuza Çubuklu ile başarı ve şampiyonluklar diliyoruz.

Futbolcumuz Roberto Soldado'nun imza törenine dair detaylar önümüzdeki günlerde duyurulacaktır.

FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş


Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler