SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Roberto Soldado sağlık kontrolünden geçti! İşte mali detaylar...

Fenerbahçe'nin, transferi konusunda prensip anlaşmasına vardığı ve dün İstanbul'a getirdiği Roberto Soldado sağlık kontrolünden geçti. Öte yandan yıldız futbolcunun Fenerbahçe'ye maliyeti de belli olmaya başladı.

İşte Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklama:

Kulübümüzün, transferi konusunda prensip anlaşmasına vardığı Roberto Soldado sağlık kontrolünden geçti.

Roberto Soldado’nun sağlık kontrolü, Ulus’taki Liv Hospital’da gerçekleştirildi. Kontrollerde oyuncuya kardiyoloji, kulak-burun-boğaz, ortopedi, genel cerrahi, dahiliye ve göz muayenesi yapıldı; ayrıca kan değerlerine bakıldı. Futbolcuya sağlık kontrolleri sırasında eko, efor, solunum fonksiyon testi gibi kardiyak testler ve radyolojik testler de yapıldı.

MALİYETİ BELLİ OLDU

Sarı-lacivertli kulüp, uzun görüşmeler sonrası Roberto Soldado transferinde mutlu sona ulaştı. İspanyol golcünün yıllık ücreti ve Fenerbahçe'nin oyuncunun sözleşmesiyle ilgili 'özel' planı ortaya çıktı.

4 milyon euro bonservis

Bonservis pazarlığında birkaç sıkıntı yaşansa da dün yapılan son görüşmelerde bu sorun da çözüldü. Villarreal ile 4 milyon euroya el sıkışıldı. Oyuncunun yıllık ücretinin ise 3.5 milyon euro civarında olduğu belirtildi.

Geçtiğimiz Ağustos ayında dizinden sakatlanan ve yedi ay sahalardan uzak kalan İspanyol oyuncu daha sonra sahalara dönmüştü. 6 Ağustos’ta Inter ile oynanan hazırlık maçında 68 dakika oyunda kalan Soldado bir de gol atmıştı.

SÖZLEŞMEYE ÖZEL MADDE PLANI!

Robin van Persie olayından dili yanan Fenerbahçe Yönetimi’nin, İspanyol oyuncu ile yapılacak sözleşmeye sakatlığından dolayı özel bir madde koydurarak işini garantiye almayı planladığı da öğrenildi.

‘Şampiyonluk için buradayım’

Fenerbahçe’nin anlaşma sağladığı Villarrealli futbolcu Roberto Soldado dün gece İstanbul’a geldi. İspanyol golcüyü Atatürk Havalimanı’nda bir grup sarı-lacivertli taraftar coşkuyla karşılandı. Havalimanında basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Soldado, “Türkiye’nin en büyük takımına geldim. Kaçıramayacağım bir fırsattı. Çok mutluyum. Fenerbahçe’yi tekrar şampiyonluğa taşımak için buradayım. Geçen yıl sakatlığımı tamamen atlattıktan sonra yavaş yavaş formumu bulmuştum. Şu an hazırım! Hedefim çalışarak ve goller atarak her türlü katkıyı sağlamak” dedi.

[Fenerbahçe'de üçüncü bomba Kenedy!](https://www.mynet.com/fenerbahcede-ucuncu-bomba-kenedy-113633-myspor)


Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler