SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Franco Foda: 'Fenerbahçe ritmini yakalamadı'

Sturm Graz Teknik Direktörü Franco Foda ve kulüp CEO'su Günter Kreissl Fenerbahçe maçı öncesi iddialı açıklamalarda bulundu. Foda, Fenerbahçe'nin henüz daha hazır olmadığını ve bu durumu avantaja çevirmek istediklerini ifade etti.

Sturm Graz cephesinden Fenerbahçe açıklaması! UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Fenerbahçe ile karşılaşacak Sturm Graz'da gözler bu maça çevrildi.

Sturm Graz Teknik Direktörü Franco Foda ve kulüp CEO'su Günter Kreissl Fenerbahçe ile oynayacakları maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Franco Foda, Fenerbahçe'nin henüz daha hazır olmadığını belirtirken, "St. Polten karşısında taraftarımız bize güç verdi. Hatta galibiyet alacağımızı bize hissettirdiler. Onlar bizim için gerçekten önemli bir güç ve enerji. Fenerbahçe'ye karşı da öyle olacak. Fenerbahçe henüz sezonu açmadı ve lig ritminde değil. Onlara karşı çekinmeden bunu avantaja çevirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Sturm Graz CEO'su Günter Kreissl da Fenerbahçe maçıyla ilgili kısa bir değerlendirme yaptı ve "Fenerbahçe karşısında taraftarımızın da desteğiyle Avrupa'da neler yapabileceğimizi göstermek istiyoruz" dedi.

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Fenerbahçe, Avusturya deplasmanında 27 Temmuz Perşembe günü Sturm Graz ile karşı karşıya gelecek.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler