SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Webo'dan Fenerbahçe açıklaması

Uzun yıllar Süper Toto Süper Lig'de forma giyen ve attığı goller ile Fenerbahçe taraftarının sevgilisi olan Pierre Webo, tekrar Sarı-Lacivertli takımda forma giymek istediğini açıkladı.

En son Osmanlıspor formasını terleten tecrübeli golcü Pierre Webo, konuştu... Gündeme dair özel açıklamalarda bulunan Webo, Fenerbahçe ve Malatyaspor'la ilgili transfer iddialarına açıklık getirdi.

İşte Pierre Webo'nun röportajından önemli satır başları:

"FENERBAHÇE FORMASI GİYMEK İSTERİM"

"Fenerbahçe'yle ilgili transfer iddiaları gündeme geldi. Burada karar verici Fenerbahçe'dir. Bana böyle bir şans doğarsa benim için mükemmel olur. Elimden gelen her şeyi yaparım ve yüzde yüz performansımı sergilerim. Tekrardan Fenerbahçe formasını giymek isterim"

"AYKUT KOCAMAN'I DEĞERLENDİRMEK HADDİM DEĞİL"

"Aykut Kocaman ve Mustafa Reşit Akçay çok sevdiğim iki isim. Onları karşılaştırmak bana düşmez. Fenerbahçe'deki ilk döneminde Aykut Kocaman başarılı oldu. Aykut Kocaman'ı değerlendirmek benim haddim değil"

"Mustafa Reşit Akçay'ın farklı bir futbol felsefesi var. Geçtiğimiz sezon onunla birlikte UEFA Avrupa Ligi'nde başarılar elde ettik. Bizim için baba gibiydi. Konyaspor'da neler yapacağını bilmek güç değil. Başarılı olacağını düşünüyorum. İşini nasıl yapacağını ve kazanmayı aruzlayan birisi"

MALATYASPOR'DAN TEKLİF ALDI MI?

"Şu ana kadar Yeni Malatyaspor'dan ve Adana Demirspor'dan teklif almadım. Benimle ilgilenen kulüpler var fakat bana ulaşan resmi bir teklif olmadı"

"Ertuğrul Sağlam'ı tanıyorum, Türkiye'nin en önemli teknik adamlarından birisi kendisiyle çalışmak isterim"

"Türk liglerini tanıyorum, benim için orada olmak çok önemli. Türk futbolunda yeniden yer almak istiyorum, İspanya'da bireysel olarak çalışmalarımı sürdürüyorum"

(Ajansspor)

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler