SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aykut Kocaman'dan transfer açıklaması

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Monaco maçı sonrası yaptığı açıklamda, "Eljif ve Isla aramıza katılacak. Katkı sağlayacaklarını düşünüyoruz" dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman Monaco'yla oynanan hazırlık maçı sonrası, genç oyuncu Eljif ve Mauricio Isla transferlerini değerlendirirken, "Eljif ve Isla aramıza katılacak. Katkı sağlayacaklarını düşünüyoruz. Eljif, daha genç bir oyuncu, beklentiler yüksek. Isla, transferi gerçekleşirse, uluslararası arenada 1. sınıf oyunculardan bir tanesi, standartı yüksek. Katkı sağlayacağını düşünüyorum" dedi.

Takımdan ayrılacak isimleri düşünmediğini kaydeden Kocaman, "Şu anda kadro derinliğimiz zaten yok. Önce bir kadroyu tamamlayıp, sonra ayrılacakları düşünmekte fayda var. Birkaç oyuncuyu ayırma lüksümüz olduğunu söyleyemem" ifadelerini kullandı.

[Fenerbahçe 1 - 1 Monaco](https://www.mynet.com/fenerbahce-1-1-monaco-112789-myspor)

"TAKIM 1,5-2 AY SONRA HAZIR OLUR"

Takımın henüz beklediği seviyede olmadığını vurgulayan teknik adam, "Takımın istediğim seviyeye geldiğini söylemek iyimserlik olur. Geleceğini umuyorum. İlk 1 hafta ana kadrodaki oyuncular yoktu aramızda. Bir şeyleri oturtma, Monaco'da gördüğümüz saha içi organizasyonu oturtma döneminde onlar yoktu. Maç aralarında çok antrenman yapılmıyor, oyuncuları diğer maça hazırlama dönemiyle geçiyor. Belki 1,5-2 ay daha sürecek bu iş. Kervanı yolda düzeltme şeklinde geçecek. Bugün için bu takım hazır, iyi şeklinde konuşmanın anlamı yok. Hazır olacağını ve düzeltmelerle gideceğimizi söylemek mümkün" diye konuştu.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler