SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe 1 - 1 Monaco

Fenerbahçe İsviçre'deki 4. hazırlık maçında Fransız ekibi Monaco ile karşı karşıya geldi. Sarı-Lacivertliler, sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. 53. dakikada Lemar ile öne geçen Monaco'ya 79. dakikada Miroslav Stoch müthiş bir golle yanıt verdi. Aykut Kocaman'ın öğrencileri hazırlık maçlarında henüz galibiyetle tanışamadı.

Fenerbahçe İsviçre'deki 4. hazırlık maçında Fransız ekibi Monaco ile karşı karşıya geldi.

Aykut Kocaman'ın sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı ve hazırlık maçlarında galibiyet yüzü görmedi.

İlk yarısında başa baş bir mücadele olan maçta ilk devre gol sesi çıkmadı ve takımlar soyunma odasına 0-0'lık skorla gitti.

Mücadelenin ikinci yarısında Volkan'ın boşa çıktığı pozisyonda direkten dönen topu tamamlayan Lemar, 53. dakikada takımını 1-0 üstünlüğe taşıdı.

[Aykut Kocaman'dan transfer açıklaması](https://www.mynet.com/aykut-kocamandan-transfer-aciklamasi-112791-myspor)

Golün ardından daha etkili bir oyun ortaya koyan Fransızlar ikinci gole çok yaklaştı. Ancak kaleci Volkan Demirel yaptığı kritik kurtarışlarla farkın açılmasını önledi.

79. dakikada Ahmethan Köse'nin ceza sahası önünde düşürülmesiyle kazanılan topun başına Ozan Tufan ve Miroslav Stoch geçti. Ozan'ın dokunduğu topa müthiş bir vuruş yapan Slovak yıldız, topu ağlara gönderdi ve skoru 1-1'e getirdi.

Bu golün hemen 2 dakia sonrasında Miroslav Stoch yine gole çok yaklaştı. Sağ kanattan gönderilen pasa ceza sahası içinde çok sert vuran yıldız oyuncunun şutunda kaleci Diego Benaglio topu güçlükle çelmeyi başardı.

Son dakikalarda ceza alanına çok net fırsatlar yakalayan Fenerbahçe, kaleci Benaglio'yu geçemedi ve mücadele 1-1 eşitlikle sona erdi.

Turnuvadaki ilk maçında Sporting Lizbon'a 2-1, ikinci karşılaşmasında da Olympique Marsilya'ya 1-0 yenilen Fenerbahçe, üçüncü müsabakasında ise Athletic Bilbao ile 0-0 berabere kalmıştı.

FENERBAHÇE 1 - 1 MONACO
STAT: Chailly
HAKEMLER: Bieri Alain, Sladan Josipovic, Alain Heiniger (İsviçre)
FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Hasan Ali Kaldırım (Dk. 76 İsmail Köybaşı), Kjaer (Dk. 76 Salih Uçan), Neustaedter, Şener Özbayraklı, Alper Potuk (Dk. 76 Stoch), De Souza, Ozan Tufan, Dirar, Valbuena (Dk. 76 Chahechouhe), Van Persie (Dk. 76 Ahmethan Köse)
MONACO: Subasic (Dk. 46 Benaglio), Fabinho (Dk. 80 N'Doram), Kongolo, Jemerson (Dk. 80 Raggi), Sidibe (Dk. 71 Carrillo), Glik, Tielemans, Lemar, Dias (Dk. 46 Lopes), Falcao (Dk. 71 Mbappe), Maximin (Dk. 71 Meite)
GOLLER: Dk. 53 Lemar (Monaco), Dk. 78 Stoch (Fenerbahçe)
SARI KARTLAR: Şener Özbayraklı (Fenerbahçe), Glik (Monaco)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler