SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe - Atletic Bilbao hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

  Fenerbahçe, İsviçre'de devam ettiği yeni sezon hazırlıklarına 3. hazırlık maçı ile devam ediyor. Fenerbahçe, Atletic Bilbao takımı ile özel bir turnuva kapsamında hazırlık maçı yapacak. Fenerbahçe, şu ana kadar oynadığı hazırlık maçlarında galip gelemedi. Peki Fenerbahçe - Atletic Bilbao maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe, Atletic Bilbao ile özel turnuva kapsamında hazırlık maçına çıkıyor. Sarı-lacivertli takım, yeni sezon öncesi oynadığı 3 hazırlık maçında da mağlup oldu. Fenerbahçe, İsviçre'de yeni sezon hazırlıklarına devam ederken kadrosunu güçlendirmek için transfer görüşmelerini devam ettiriyor. Peki Fenerbahçe - Atletic Bilbao maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Maç şifresiz mi yayınlanacak?

FENERBAHÇE - ATLETIC BILBAO MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe yeni sezon hazırlıkları kapsamındaki dördüncü hazırlık maçında Alpler Futbol Festivali Turnuvası kapsamında İspanyol ekibi Athletic Bilbao ile karşılaşıyor. 17 Temmuz Pazartesi günü Stade Municipal'de oynanacak maç TSİ 21.00’da başlayacak ve D Smart'ın Smart Spor kanalından canlı olarak yayınlanacak.

FENERBAHÇE'DE YENİ SEZON HAZIRLIKLARI

Teknik Direktörü Aykut Kocaman yönetiminde kadrosunu Mehmet Ekici, Mathieu Valbuena, Nabil Dirar ve Carlos Kameni ile güçlendiren Fenerbahçe, ikinci kamp dönemi için gittiği İsviçre’nin Lozan şehrinde üçüncü hazırlık maçına çıkacak.

Yeni sezon hazırlıklarına Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde 27 Haziran akşamı yaptığı ilk antrenmanla başlayan Fenerbahçe, ardından 1-8 Temmuz tarihleri arasında Düzce’nin Kaynaşlı İlçesi’nde bulunan Fenerbahçe Resort ve Sport Topuk Yaylası Tesisleri’nde 7 günlük bir kamp süreci geçirdi. Kampın son günü, Düzce 18 Temmuz Stadı’nda Romanya’nın Juventus Bucuresti takımı ile ilk hazırlık maçına da çıkan Fenerbahçe, bu mücadeleden 3-2 mağlup ayrıldı. Takımın gollerini yeni transfer Mehmet Ekici’den geldi.

Fenebahçe, İsviçre'de Portekiz’in Sporting Lisbon takımıyla Censuy Stadı’nda yaptığı maçtan ise 2-1 mağlup ayrıldı. Fenerbahçe'nin tek golünü yeni transfer Nabil Dirar kaydetti. Sarı-lacivertli takım İsviçre'deki ikinci hazırlık maçında Fransız ekibi Marsilya ile karşılaştı. 77. dakikada Valere Germain’in kaydettiği golle Fransız ekibi mücadeleyi 1-0 kazandı.

[Fenerbahçe Mauricio Isla ile anlaştı](https://www.mynet.com/fenerbahce-mauricio-isla-ile-anlasti-112669-myspor)

FENERBAHÇE'NİN AVRUPA LİGİ'NDEKİ MUHTEMEL RAKİBİ BELLİ OLDU!

Fenerbahçe, yeni sezonun ilk resmi maçına ise 27 Temmuz 2017 tarihinde UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk sınavında çıkacak. Fenerbahçe'nin bu turdaki rakibi de Sturm Graz-Mladost Podgorica eşleşmesinin galibi olacak.

Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri arasındaki mücadelede ilk maçı, konuk olduğu Strum Graz'ı 1-0 yenen Karadağ temsilcisi Mladost kazanmıştı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler