SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Olympiakos'tan Emenike açıklaması

Yunanistan takımı Olympiakos'tan Fenerbahçe'nin Nijeryalı golcüsü Emmanuel Emenike'nin transferi için açıklama geldi. yönetici Konstantin Karapapas, facebook sayfasından bu haberleri doğruladı ve "Emmanuel Emenike'nin transferi için görüşmelerimiz sürüyor" dedi.

Emmanuel Emenike, Olympiakos'a transfer oluyor! Yunanistan'ın önde gelen takımlarından Olympiakos, Emmanuel Emenike'nin transferi için girişimlerini sürdürüyor.

Yeni sezon öncesi önemli transferler yapmak için çalışmalarını sürdüren Olympiakos'tan Emmanuel Emenike ile ilgili açıklama yaptı.

Olympiakos'ta taraftarlar, yeni transferleri sabırsızlıkla beklerken, yönetici Konstantin Karapapas, sosyal medyada taraftarların merakını giderdi.

Yunan basınında, Emmanuel Emenike'nin transferi için Olympiakos yöneticilerinin, İstanbul'a gideceği iddia edilirken, resmi ağızdan bu haberler doğrulandı.

Olympiakoslu yönetici Konstantin Karapapas, facebook sayfasından bu haberleri doğruladı ve "Emmanuel Emenike'nin transferi için görüşmelerimiz sürüyor" dedi.

Fenerbahçe'de Aykut Kocaman'ın kadroda düşünmediği 30 yaşındaki Emenike, takımdan ayrı çalışmalarını sürdürüyor. Fenerbahçe ile masaya oturacak Olympiakos'un bu transferi resmi olarak gerçekleştirmesi bekleniyor.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler