SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe dev sponsorluğu açıkladı

Fenerbahçe, uzun süredir beklenen açıklamayı yaptı. Sarı lacivertli kulüp, resmi sitesinden, Doğuş Grubu'yla sponsporluk anlaşması imzalanacağını açıkladı.

Fenerbahçe, erkek basketbol takımı için Doğuş Holding ile sponsorluk sözleşmesi imzalanacağını açıkladı.

Fenerbahçe, erkek basketbol takımının sponsorluğu için Doğuş Holding ile sözleşme imzalanacağını duyurdu. SarıLacivertli kulübün internet sitesinden konuyla ilgili olarak şu açıklamalar yapıldı:

"Faaliyet gösterdiği 9 branşta, sporun ve gençlerin gelişimine önemli ölçüde katkı sağlayıp, ulusal ve uluslararası alanlarda bir çok başarılar kazanan, genç sporcuları ülke sporuna kazandıran ve gerçek bir ‘SPOR’ kulübü olan Fenerbahçe Spor Kulübü, başarılı geleneğini devam ettirmek adına, Doğuş Grubu ile çok önemli bir işbirliğine imza atıyor.

Basketbolda, ülke tarihimizin ilk Euroleague zaferini kazanarak gurur kaynağımız olan ve ülke sporunun en büyük kupalarından birini müzemize getiren Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımımız, Doğuş Grubu ile sponsorluk ve bir çok noktada işbirliği anlaşmasına varmıştır.

Bu bağlamda hem Yelken Şube’mize sponsorluk desteği veren hem de çeşitli seviyelerde kulübümüze maddi ve manevi katkı bulunmuş Doğuş Grubu ile Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımımız, yarın 10.00-12.00 saatleri arasında Ülker Sports Arena’da yapılacak imza töreni ile birlikte güçlerini resmen birleştirecek.

İmza töreni, saat 10.00’da kahvaltı organizasyonu ile başlayacak ve basın mensuplarının huzurunda atılacak resmi imzaların ardından, soru-cevap kısmıyla son bulacaktır.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler