SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe Carlos Kameni ile anlaştı

Fenerbahçe transferde bir ismi daha bitirdi. Sarı lacivertliler kaleci Carlos Kameni ile 2+1 yıllık sözleşme imzalayacak. Yıllardır Malaga forması giyen 33 yaşındaki Kamerunlu file bekçisi, İspanyol ekibi ile 121 karşılaşmada süre aldı ve kalesinde 152 gol gördü.

Fenerbahçe transferde bir ismi daha bitirdi. Valbuena, Mehmet Ekici, Dirar gibi önemli isimleri kadrosuna katan sarı lacivertliler, kaleci transferini de çözdü.

Uzun süredir Malaga’nın tecrübeli ismi Kameni ile görüşen Sarı lacivertliler, başarılı kaleci ile prensip anlaşmasına vardı. Kameni 2+1 yıllık sözleşme imzalayacak.

Uzun yıllardır Malaga forması giyen 33 yaşındaki Kamerunlu file bekçisi Carlos Kameni, İspanyol ekibi ile 121 karşılaşmada süre aldı ve kalesinde 152 gol gördü.

[Valbuena'dan şampiyonluk ve Beşiktaş sözleri](https://www.mynet.com/valbuenadan-sampiyonluk-ve-besiktas-sozleri-111954-myspor)

Tecrübeli file bekçisi Kamerun milli takımının kalesinide 73 kez korumuştur.

Uzun yıllardır İspanya La Liga’da forma giyen Carlos Kameni’nin bonservis bedeli transfermarkt verilerine göre 2 milyon euro olarak görülmekte.

(beIN SPORTS)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler