SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Emre Mor'un menajeri Muzzi Özcan Fenerbahçe'yle transfer görüşmesi yapıyor

Mehmet Ekici, Valbuena ve Nabil Dirar'ı kadrosuna katan Fenerbahçe esas bombayı Emre Mor'la patlatmayı hedefliyor. Genç yıldızın menajeriyle kulüp binasında bir görüşme yapan sarı-lacivertli yöneticilerin, transferin detaylarını konuştuğu öğrenildi.

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Borussia Dortmund'da forma giyen milli futbolcu Emre Mor için harekete geçti. Emre Mor'un menajeri ile transfer görüşmeleri başladı.

Daha önce Fenerbahçe Kulüp Menajeri Hasan Çetinkaya, Emre Mor'un menajeri Muzzi Özcan ile görüşme yapmış ve bu görüşme ortaya çıkmıştı. Uzun süredir Emre Mor'un transferi için oldukça istekli olan Fenerbahçe, 19 yaşındaki yetenekli futbolcu için yeniden masaya oturdu.

Emre Mor'un menajeri Muzzi Özcan, 13:00 sularında Fenerbahçe kulüp binasına giriş yaptı. Dortmund'un kiralık göndermek istediği konuşulan Emre Mor için sarı-lacivertli yöneticilerin, milli futbolcunun menajeriyle detayları konuşacağı bilgisine ulaşıldı.

Geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye gelen Emre Mor, tatilini Çeşme'de sürdürüyor. Fenerbahçe'ye transferi için somut bir gelişme olması halinde Emre Mor'un İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Nordsjaelland'dan geçtiğimiz yaz transfer döneminde Dortmund'un yolunu tutan Emre Mor, Alman ekibinde 19 resmi maçta toplam 695 dakika forma giydi. Emre Mor bu sürede 1 gol atarken, 3 de asist yaptı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler