SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe'de transfer krizi

Yeni sezon öncesi transfer dönemine çok hızlı giren Fenerbahçe, forvet konusunda frene bastı. Emenike, Robin van Persie ve Fernandao'nun durumlarının belirsiz olması nedeniyle Sarı-Lacivertli kulüp yeni bir trasnfer gerçekleştiremiyor.

Fenerbahçe'ye ilgilendiği oyuncudan kötü haber gelirken menajeri aksini söyledi. İşte olayın detayları...

İtalya basını adı Beşiktaş'la anılan Carlos Bacca için "Kolombiyalı oyuncu ile ilgilenen iki takım var. Biri Fenerbahçe diğeri Marsilya. Kjaer'i çok isteyen Milan, Bacca konusunda önceliği sarı-lacivertlilere verecek" ifadelerini kullanmıştı.

Ancak Kolombiyalı forvet, ülke basınına yaptığı açıklamada, "Transfer döneminde çok söylenti oluyor. Milan'da mutluyum ve 3 yıllık kontratım var" dedi. Ancak 30 yaşındaki yıldızın menajeri Sergio Barilla ise, "Carlos, Kolombiya ile Dünya Kupası'na gitmek istiyor. O nedenle oynayacağı bir kulübü seçecek" diye konuştu.

ROBIN VAN PERSIE

Feyenoord kulübü bugün yapacağı toplantıda, RvP’nin transferini masaya yatıracak. Fenerbahçe'de gözler van Persie’ye çevrilmiş durumda. Aldığı yüksek ücretin karşılığını veremediği gerekçesiyle sık sık eleştirilen yıldızın futbola başladığı Feyenoord’a dönmesi gündemde. Hollanda ekibinin yetkilileri tecrübeli forvet için bugün bir toplantı yapacak.

MOUSSA SOW

Yönetim, Sow’un kalmasını istese de ekonomik şartlar transferin önündeki en büyük engel.

YÖNETİM SICAK BAKIYOR

Birleşik Arap Emirlikleri’nden 1 yıllığına kiralanan Moussa Sow’un sözleşmesi sona erdi ve Türkiye’den ayrıldı. Teknik direktör Aykut Kocaman’ın yeniden göreve gelmesiyle bu sezonu da F.Bahçe’de geçirmek isteyen Senegalli’nin kalmasına yönetim de sıcak bakıyor.

EMENİKE KOMŞU'YA

Yunan basınına göre Fenerbahçe'nin iki forveti Fernandao ve Emenike Olympiakos'un gündemine geldi.

Ancak kırmızı-beyazlılar Emenike'de karar kıldı. Geçen sezon F.Bahçe'ye 4. kez dönen Nijeryalı Emenike, 27 resmi maçta 8 gol atıp 5 asist yapmıştı.

KRALI DA İLAÇ OLMADI

Son 6 sezonda sadece 1 şampiyonluk yaşayan Fenerbahçe, yaptığı 7 golcü transferinden istediği sonucu alamadı.

Sow, Emenike, Bienvenu, Webo, Van Persie, Fernandao ve Aatif gibi golcü isimler beklenenin uzağında kalırken, kariyerinde gol krallığı apoleti olan 4 futbolcu (Sow, Van Persie, Fernandao ve Aatif) bu başarıyı sarı-lacivertli forma ile tekrarlayamadı.

KOCAMAN'IN AKLINDA 3 İSİM

Fenerbahçe'de forvet belirsizliği sürerken, mevcut golcülerin takımdan ayrılması halinde nasıl bir yol haritası izleneceği belirlendi. Teknik direktör Aykut Kocaman’ın yönetime ‘Takımda 3 forvet istiyorum’ dediği, hocanın bu talebinin üzerine planlama yapıldığı belirtildi.

Fenerbahçe'de, 2010-2011 sezonunda 28 gol atarak kral olan Alex de Souza'nın ardından son 6 sezon içerisinde ligde 20 gole ulaşan futbolcu yok.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler