SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe, Gil Dias'ı bitiriyor

Son 3 yılda büyük hayal kırıklığı yaşayan ve şampiyonluktan uzak kalan Fenerbahçe bu sezona çok iddialı giriyor. Sarı-Lacivertliler takımın başına camianın efsane ismi Aykut Kocaman’ı getirirken, transfer çalışmalarını da son sürat sürdürüyor.

Takımın temel iskeletini 30 Haziran’da başlayacak Topuk Yaylası kampına yetiştirmek için ince eleyip sık dokuyan F.Bahçe yönetimi şu ana kadar Mehmet Ekici, Mathieu Valbuena ve Nabil Dirar transferlerini açıklamıştı.

Teknik direktör Aykut Kocaman’ı da kamuoyuna resmi olarak duyuran Kanarya, son olarak milli sol beki Hasan Ali Kaldırım ile sözleşme yenilemişti.

Bu hafta da Sarı-Lacivertli ekipte transfer konusunda hareketli saatler yaşanacak.

Transfer döneminin en hareketli takımı olan Fenerbahçe, bu hafta da kadrosuna takviye yapmayı sürdürecek.

Kaleci konusunda Malaga’nın tecrübeli file bekçisi İdris Kameni’yi 1 yıllığına kiralayacak olan Sarı-Lacivertliler, bu şekilde Fabiano’nun yerini doldurmayı hedefliyor.

Volkan Demirel ile de sözleşme yenileyerek kale konusunu çözecek olan Kanarya, Monaco’nun genç kanat oyuncusu Gil Dias’ı da bu hafta açıklamayı planlıyor.

Teknik direktör Aykut Kocaman’ın imza töreninin de bu hafta yapılması bekleniyor.

Forvet arayışlarını sürdüren Fenerbahçe birbiri ardına olumsuz yanıtlar alıyor...

Listenin başındaki isimlerden biri olan Arsenal’den Lucas Perez, önceki gün İspanya’da oynamak istediğini açıklarken, bir kötü haber de Gabigol’den geldi.

Sarı-Lacivertliler’in transfer etmek istediği yıldız futbolcu, Brezilya’nın Globo Esporte gazetesine yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Şu andan itibaren İnter’de kalıyorum. Burada mutluyum. Eğer oynamazsam sıkılacağım doğru. Oynamak istiyorum ama söyleyebildiğim tek şey şu ki; İnter’de kalıyorum.”

Teknik direktör Aykut Kocaman’ın yeni sezon için övgüler yağdırdığı Robin van Persie için son günlerde eski kulübü Feyenoord’a döneceği iddiaları sıkça gündeme gelmeye başladı.

Bu haberlerin Hollanda basınında da geniş yer alması üzerine Feyenoord Kulübü bir açıklama yaptı.

Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, tecrübeli oyuncunun transferiyle ilgili olarak, “Van Persie tecrübeli, kariyeri başarılarla dolu bir oyuncu. Elbette Feyenoord’a gelebilir. Ancak şu an için sadece dedikodudan ibaret” dedi.

Aytemiz Alanyaspor, Fenerbahçe’de kadroda düşünülmeyen Miroslav Stoch’u renklerine bağlamak için harekete geçti.

Akdeniz ekibinin, Slovak yıldızı kiralık olarak transfer etmeyi hedeflediği; 28 yaşındaki kanat oyuncusunun da Alanya’ya gitmeye sıcak baktığı ifade edildi. Stoch, geçen sezon 21 resmi maçta 5 gol atıp 4 asist yapmıştı. (Haberturk)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler