SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe Volkan Demirel'le yeni sözleşme için anlaştı

Sarı lacivertlilerde yeni sezon öncesi bir anlaşma daha gerçekleşti. Aykut Kocaman'ın gözdelerinden birinin daha işi bitirildi. Son olarak Hasan Ali Kaldırım'ın sözleşmesini 3 yıl uzatan sarı-lacivertliler, takım kaptanı Volkan Demirel'in de sözleşmesini uzatmak için anlaşma sağladı.

Fenerbahçe’de bir süredir, sözleşmeleri biten oyuncuların durumunun ne olacağını merakla bekleniyordu. Beklenen haber dün geldi.

Teknik direktör Aykut Kocaman’ın takımda kalmasını istediği Hasan Ali Kaldırım'ın ardından kaleci Volkan Demirel'in de sözleşmesinin uzatıldığı öğrenildi.

Önceki gün yapılan anlaşma sonucu kaptan Volkan’ın 2, Hasan Ali Kaldırım’ın ise 3 yıllık sözleşmeye imza attı. Hasan Ali ile ilgili resmi açıklama dün kulübün sitesinden yapıldı. Tecrübeli sol bekin imza törenin önümüzdeki günlerde gerçekleşeceği ifade edildi.

27 yaşındaki milli futbolcunun 1.4 milyon Euro olan senelik ücretine zam yapılarak anlaşmanın sağlandığı bildirildi.

Sarı-Lacivertliler’den eski sözleşmesinde yıllık 2.5 milyon Euro kazanan 35 yaşındaki Volkan’ın ise ücret konusunu yönetime bıraktığı ifade edildi. Volkan’la ilgili KAP açıklamasının da kısa sürede yapılması bekleniyor.

(Fanatik)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler