SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe Hasan Ali Kaldırım ile 3 yıllık yeni sözleşme imzaladı

Fenerbahçe'de sözleşmesi sona eren yıldızlardan Hasan Ali Kaldırım'ın akıbetinin ne olacağı merakla bekleniyordu. Sarı-lacivertli yönetim, milli futbolcuyla yaptığı görüşmede 3 yıllık yeni sözleşme üstünde anlaşma sağlandığını açıkladı. Hasan Ali Kaldırım, mevkidaşı İsmail Köybaşı ile aynı maaşı alacak.

Fenerbahçe, Hasan Ali Kaldırım ile sözleşme yenilendiğini resmen açıkladı! Fenerbahçe ile olan kontratı sona eren Hasan Ali Kaldırım, Sarı-Lacivertli kulüpte yeniden anlaşmaya vardı.

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren sol bek, 3 yıllık yeni sözleşmeye imza attı. Buna göre Hasan Ali, İsmail Köybaşı ile aynı ücreti alacak (1.8 milyon euro).

İşte Fenerbahçe'den yapılan Hasan Ali Kaldırım açıklaması:

2012-2013 futbol sezonundan bu yana futbol takımımızın formasını başarı ve özveriyle terleten futbolcumuz Hasan Ali Kaldırım'la, yeni sözleşme imzalanması konusunda anlaşma sağlanmıştır.

Futbolcumuz Hasan Ali Kaldırım'ın sözleşmesi 3 yıl uzatılmış olup, imza töreni ile ilgili detaylar önümüzdeki günlerde paylaşılacaktır.

Hasan Ali Kaldırım'la imzalanan yeni sözleşmenin camiamıza hayırlı olmasını diliyor, futbolcumuza Çubuklu ile başarı ve şampiyonluklar diliyoruz.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler