SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe'de gündem yeniden Robben

Fenerbahçe transferde büyük oynamaya devam ediyor. Mehmet Ekici ve Valbuena transferinden sonra yönetim bir büyük bomba daha patlatmak istiyor. Sarı-Lacivertli Yönetim, Bayern Münih'in Hollandalı yıldızı Arjen Robben'i transfer etmek için yoğun çaba sarfediyor.

Fenerbahçe Yönetimi, Jeremain Lens ile Arjen Robben'in maliyetlerini hesap edince Hollandalı yıldızın transferinde karar kıldı. Lens'in bonservisi 8 milyon Euro... Yıllık 3 milyon Euro istiyor. 3 yıl için bu rakam 12 milyon Euro'yu buluyor. Lens'in toplam maliyeti ise 20 milyon Euro'ya kadar çıkıyor. Robben'in babası ve menajeri olan Hans Robben ile görüşen Sarı-Lacivertli Yönetim, Hollandalı'yı transfer etmek için karar kıldı.

YÖNETİM İŞARET BEKLİYOR!

Robben'in bonservis ücreti 2.5 milyon Euro. Bayern Münih ile olan sözleşmesi gelecek sezon sona eriyor. Alman ekibi de onu gözden çıkardı. Robben, yıllık 5 milyon Euro istiyor. 2 yıl için bu rakam 10 milyon Euro'yu bulacak. Toplamda ise ortaya çıkan rakam 12.5 milyon Euro. Yönetim bu transferi çok istiyor... Ancak yeni teknik direktör Aykut Kocaman'ın vereceği karar önemli. Kocaman, Robben'e onay verirse transfer için harekete geçilecek.

VAN PERSİE İSTANBUL'A ÇAĞIRIYOR

Fenerbahçe'nin Hollandalı golcüsü Robin Van Persie, vatandaşı Arjen Robben ile sık sık görüşüyor... RVP'nin güreşmelerde Robben'e, "Fenerbahçe çok büyük bir kulüp. Gel burada birlikte yeni zaferler kazanalım" dediği öğrenildi. Hollandalı yıldız, geçtiğimiz sezon Bayern Münih'te 37 maça çıktı ve 16 gol atarken 9 da asist yaptı.

Arjen Robben, mevkisinin en önemli oyuncularından biri olarak gösteriliyor. Orta sahanın sağında ve solunda çok kolay adam eksiltebilen Robben yaptığı asistlerde ön plana çıkıyor. Hollandalı yıldız aynı zamanda attığı kritik gollerle de takımına katkı sağlıyor. (Takvim)

SPORDA SON 24 SAATTE NELER OLDU?


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler