SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mehmet Ekici: 'Fenerbahçe şampiyon olmasın diye...'

Fenerbahçe Mehmet Ekici'yi açıklayarak ilk transferini duyurdu. Yıldız oyuncu devre arasında Sarı-Lacivertli kulübe gelmek istediğini açıklamasına rağmen Trabzonspor kulübü bu transfere izin vermemişti. Ekici, arka planda yaşanan olayları yakın çevresine açıkladı.

Fenerbahçe, Mehmet Ekici ile anlaştığını dün resmen açıkladı. Sarı lacivertliler, yeni sezonun ilk transferini yaparken, Ekici’nin son 6 ayda yaşadıklarının tamamı ortaya çıktığında büyük yankı uyandıracak gibi görünüyor. Yıldız oyuncu, önümüzdeki günlerde geniş kapsamlı bir açıklama yaparak her şeyi anlatacağını belirtirken, biz, onun yakın çevresine anlattıklarını aktararak bu dönemi ortaya koymaya çalıştık...

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki görüşmelerde Ekici’nin Aatif’a karşı takas olarak sarı lacivertlilere verilmesi üzerinde duruldu. Ancak Aatif, Trabzonspor’a gitmeyince bu düşünce gerçekleşmedi. Bu sırada Beşiktaş, Olcay’a karşılık Mehmet Ekici’yi Trabzonspor’dan istese de Ekici, Fenerbahçe’de oynamak istediğini söyleyip bu transferi reddetti.

"FENERBAHÇE'YE GİTSEYDİM TAKIM ŞAMPİYON OLURDU"

Mehmet Ekici, transfer süreciyle ilgili bu iddialarda bulundu: "Bazı politikacılar beni aradı. Israrla Beşiktaş’a gitmemi istediler. Bu yöndeki bütün istekleri kabul etmediğim için 6 ay futbol oynamama engel oldular. Ben Fenerbahçe’ye gitseydim takım şampiyon olurdu… Futbol yaşantımın biteceğini bile bilsem, Beşiktaş’ta oynamayı kabul etmezdim. Bana çok ayıp ettiler. İleride bir basın toplantısı düzenlemeyi ve bütün her şeyi açıklamayı düşünüyorum. Trabzonspor’dayken, sırf Fenerbahçe şampiyon olmasın diye beni göndermediler. Başakşehir’e kiralık olarak gitmek istedim. Yine ‘Hayır’ dediler. ‘Ya Beşiktaş’a gidersin ya burada kalırsın’ dediler. Para ile alakası yok. ‘3 milyon Euro da verseler seni göndermeyeceğiz."

Ekici, daha Fenerbahçe’ye transferi açıklanmadan İstanbul’un Anadolu yakasında Bağdat Caddesi’nde kendisine bir ev aldı.Yıldız futbolcu bunun gerekçesini de şu ilginç sözlerle açıkladı: “Ben taraftarın içinde olmak istiyorum. Taraftar ile birlikte yaşamak istiyorum. Maçlar veya antrenmanlar haricinde, sokağa çıktığımda onlarla olmak beni mutlu edecek. O yüzden şehir dışında havuzlu bir ev almaktansa Bağdat Caddesi’ni tercih ettim.

(Hürriyet)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler