SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Rıdvan Dilmen: 'Ali Koç, Aziz Yıldırım'ın kredisini bitirdi'

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Süper Lig'in sona ermesinin ardından 2016-2017 sezonunu değerlendirdi ve yeni sezon öncesi takımların transfer politikalarını yorumladı. Dilmen, Ali Koç'un başkanlığa aday olmasının Aziz Yıldırım'ın kredisini bitirdiğini iddia etti.

Spor Toto Süper Lig'in 34.haftasında oynanan maçlar sonrası büyük heyecan sona erdi.

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, NTV Spor'da yayınlanan %100 Futbol programında Süper Lig'in sona ermesinin ardından 2016-2017 sezonunu değerlendirdi ve yeni sezon öncesi takımların transfer politikalarını yorumladı.

İşte Rıdvan Dilmen'in açıklamaları;

"Van Persie kalıyor diye biliyorum. Fernandao ile de devam edecekler. Fenerbahçe'nin 11'inde 3-4 değişiklik olacaktır.Söylenenler gibi Fenerbahçe'nin ilk 11'inde 7-8 tane değişiklik olmayacaktır. Aykut Hoca Josef'i de beğeniyor, oynatacaktır."

"Aziz Yıldırım tarihin en önemli, başarılı başkanıdır. Benim görüşüm bu.Valbuena önemli bir oyuncu. Beşiktaş maçından çok etkilenmiş, gelme sebeplerinden biri de bu.Bursaspor 5 şampiyondan biri. Bu durum iyi bir ders olmalı onlara. Başakşehir gibi hep ilk 5'te olmak hedefleri olmalı."

"ALİ KOÇ'UN ÇIKIŞINDAN SONRA..."

"Fenerbahçe "Vay be ne oyuncu aldı" dedirten bir futbolcu almayacak. Görünen bu. Ali Koç'un çıkışından sonra değişirse bilemem."

Beşiktaş'ta Fikret Orman'ın kredisi var. Ama GS'de Dursun Özbek'in ve FB'de Ali Koç'un açıklaması sonra Aziz Yıldırım'ın kredisi sıfır!

[Stephen Appiah’tan Aziz Yıldırım itirafı](https://www.mynet.com/stephen-appiahtan-aziz-yildirim-itirafi-111010-myspor)

"BUGÜNE KADAR SERT BİR RAKİBİ YOKTU"

Aziz Yıldırım'ın karşısında bugüne kadar sert bir rakip yoktu. Ali Koç hem Fenerbahçeli hem de sevilen biri. Böyle zengin ailelerin Fenerbahçe için elini taşın altına koymaları da Fenerbahçe'nin büyüklüğünü gösterir. Her kulübe nasip olmaz bu.

"G.SARAY İÇİN TUDOR VE ÖZBEK..."

Galatasaray'da bu durum hem Dursun Özbek, hem de Igor Tudor için geçerli. Sezona iyi başlamaları gerek. Galatasaray'da bir şeyler oluyor ama ne olduğunu bilmiyoruz. Fenerbahçe, 4 oyuncu aldık diyor mesela. Galatasaray'dan gidenleri biliyoruz da gelenleri bilmiyoruz. Ama mutlaka bir çalışmaları vardır. 15 - 20 gün beklemek lazım Galatasaray için.

Galatasaray, Sneijder'dan kurtulmak istiyor. Bütçesinden kurtulmaya bakıyor. Bruma'yı, Podolski'yi sattılar. Mecburi bir kumar oynadılar.

Tudor, ısrarla sezon başı teknik direktörü olduğunu söylüyor. Ama Galatasaray'ın teni Fatih Terim'dir. Terim'in risk yönetiminde başarısı ortada.

[Süper Lig'de iz bırakan en iyi kiralık futbolcular](https://www.mynet.com/galeri/super-ligde-iz-birakan-en-iyi-kiralik-futbolcular-111022-myspor)

"BAŞAKŞEHİR 100 KİŞİYE OYNADI"

Başakşehir bu sezon çok tecrübe kazandı. Uzun bir süre zirveye oynadı. Taraftar sayısı çok az. 100 kişi geliyor maçlarını zaten 50'si pankart açıyor.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler