SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aykut Kocaman Deni Milosevic'i Fenerbahçe'ye getirecek

Atiker Konyaspor'u çalıştıran Aykut Kocaman'ın yeni sezonda Fenerbahçe'nin başına geçmesine kesin gözüyle bakılırken tecrübeli teknik adamın sarı-lacivertli takıma yapacağı transfer haberlerine bir yenisi eklendi. Belçika basınına yansıyan haberde Aykut Kocaman, Fenerbahçe'ye gelirken yanında Atiker Konyaspor'dan Boşnak orta saha Deni Milosevic'i de getirecek.

Aykut Kocaman, Fenerbahçe'ye Deni Milosevic'i getiriyor! Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor'dan sezon sonunda ayrılıp Fenerbahçe'nin başına geçmesi beklenen Aykut Kocaman'ın sarı lacivertli kulübe Konyaspor'dan öğrencisi olan Deni Milosevic'i de götüreceği belirtildi.

Belçika basınında çıkan habere göre Deni Milosevic, sezon sonunda Fenerbahçe'ye çok yakın. Aykut Kocaman'ın 22 yaşındaki Bosnalı futbolcudan çok memnun kaldığı ve orta sahada eksiklik yaşayan Fenerbahçe için Milosevic'in ilaç etkisi yaratacağına inandığı iddia edildi.

YA FENERBAHÇE YA DA ALMANYA

Öte yandan, Deni Milosevic ile ilgilenen tek takım Fenerbahçe değil. Almanya Bundesliga'dan da 2-3 takımın Bosnalı orta saha ile ciddi şekilde ilgilendiği ve Atiker Konyaspor'un 3-4 milyon Euro karşılığında Milosevic'i satabileceği kaydedildi.

2016 yılında Belçika Ligi takımlarından Standard Liege'den Atiker Konyaspor'a transfer olan Milosevic, bu sezon toplaö 45 maça çıkarken 3 gol ve 4 asistle mücadele etti.

(Sporx)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler