SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Valbuena'dan Fenerbahçe'ye şok

Fenerbahçe ile Valbuena arasında süren transfer görüşmelerinin durduğu, Fransız oyuncunun Türkiye'ye sıcak bakmadığı belirtildi. Ağustos 2015'te Dinamo Moskova'dan Lyon'a 6 milyon euro bonservisle gelen Valbuena, bu sezon forma giydiği 43 resmi maçta 10 gol atıp 8 asist yaptı.

Fenerbahçe'nin transfer listesinde olduğu belirtilen Fransız oyuncu Mathieu Valbuena ile ilgili Fransa'da yeni bir iddia gündeme geldi.

France Football'da yer alan habere göre; Fenerbahçe ile Valbuena arasındaki görüşmeler, herhangi bir ilerleme kaydedilemediği için durduruldu. Valbuena'nın Fenerbahçe'ye sıcak bakmadığı ve kendisine hızlıca yeni bir kulüp arayacağı yazıldı.

Olimpik Lyon'un Valbuena ile yolllarını ayırmak istediği belirtilirken, 32 yaşındaki oyuncunun kontratının son yılına girilmesi nedeniyle bonservis parası kazanma isteklerinin olduğu vurgulandı. Fakat, Valbuena için tek isteklinin Fenerbahçe olduğu, Fransız oyuncunun da Türkiye'ye gelmeye sıcak bakmadığı belirtildi.

Ağustos 2015'te Dinamo Moskova'dan Lyon'a 6 milyon euro bonservisle gelen Valbuena, bu sezon forma giydiği 43 resmi maçta 10 gol atıp 8 asist yaptı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler