SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Advocaat: Bu takımla üçüncülük başarı

Fenerbahçe'nin Hollandalı çalıştırıcısı Advocaat, Spor Toto Süper Lig'de 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Hollandalı çalıştırıcı, kadro kalitesinin eksik olduğunu sezon başından beri söylediğini ve üçüncülüğün başarı olduğunu söyledi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, kadro kalitesinin eskik olduğunu ve bu kadro ile üçüncü olmanın iyi bir sonuç olduğunu söyledi.

Advocaat maç sonunda şu açıklamaları yaptı:

“İlk 35 dakika iyiydik. Oyunu kontrol ettik. Bu dönemde golü de bulduk. Ondan sonraki dönemde iyi olan taraf onlardı. Son 8 deplasman içinde 6 galibiyet 2 beraberlik almış 2 takım vardı. Öte yandan 20 senedir onlara burada yenilmiyorduk. İyi bir takım vardı karşımızda.”

“Ligin hala 3. sırasındayız. Bana göre iyi bir performanstı bu takımla 3. sırada olmak. Onları çalışmama konusunda asla suçlayamayız ama kalite konusunda eksikliğimiz var. Bunu ligin başından beri söylüyorum. Son karşılaşmaya kadar burada kalacağım.”

"MEHMET EKİCİ BİZE GELMESİN DİYE BEŞİKTAŞ..."

"Mehmet Ekici'yi almak istedik. Ama Beşiktaş onu orada tutmak için 2 milyon euro önerdi. Devre arasında istediğimiz Jose Sosa'yı, Brezilyalı oyuncuyu, Ukraynalı oyuncuyu alsaydık, daha iyi olacaktık. Geçen sene Diego, Meireles, Nani gibi harika isimler vardı burada, şu anda bizim kadromuzda böyle oyuncular yok. Başakşehir devre arasında 4 oyuncu, 4 harika futbolcu transfer etti, kulübeye bile katkı yaptı. Biz kimseyi alamadık."

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler