SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe, Trabzonspor'a hazır!

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe, sahasında Trabzonspor'u konuk edecek. Sarı-Lacivertliler bu zorlu maçın hazırlıklarını tamamladı ve kampa girdi.

Spor Toto Süper Lig'in 33. hafta maçındasında yarın Trabzonspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, hazırlıklarını tamamladı.

Can Bartu Tesisleri’nde teknik direktör Dick Advocaat yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, saat 18.00’de başladı ve yaklaşık 1 saat sürdü. Isınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından 2 gruba ayrılan sarı-lacivertli oyuncular 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenman; taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.

Bu antrenmanla Trabzonspor maçının hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe, tesislerde kampa girdi.

TRABZONSPOR İSTANBUL'DA

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri´nde teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde 11.00´de basına kapalı olarak gerçekleştirdiği antrenmanla hazırlıklarını tamamlayan bordo mavililer, saat 14.50’de özel uçakla İstanbul´a hareket etti.

Trabzonspor´un İstanbul kafilesinde Onur, Esteban, Uğurcan, Furkan, Zeki, Pereira, Durica, Uğur, Mas, Abdurrahim, Yunus Emre, Medjani, İbanez, Mustafa, Aytaç, Okay, Abdülkadir, Yusuf Erdoğan, Yusuf Yazıcı, Olcay, Bero, Castillo, Rodallega ve N´doye olmak üzere toplam 24 oyuncu yer aldı. Kart cezalısı olan Onazi İstanbul´a götürülmedi.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler