SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe, Fransa'dan 2 genç yıldızın peşinde

Yeni sezonda yeni bir yapılanmaya gidecek olan Fenerbahçe Futbol Takımı için transfer çalışmaları sürüyor. Hem ekonomik hem de etkili isimler için öncelik verilirken, yapılacak transferler arasından 1-2 tanesi ise dünya çapında olacak.

Taraftarlar ve camia için heyecan yaratmaya hazırlanan sarı-lacivertli yönetimin, genç yetenek avı konusunda ise Fransa Ligi'nden 2 genci uzun zamandır takip ettirdiği ve lig biter bitmez transfer için daha yakın temasa geçeceği öğrenildi.

Fransa Ligi'nde Angers'da forma giyen Nicolas Pepe ve Caen'de oynayan Yann Karamoh'ın Fenerbahçe'nin transfer listesinde bulundukları belirtiliyor.

Sağ ve sol kanatlarda görev yapabilen 21 yaşındaki Pepe, bu sezon 38 resmi maçta forma giyerken, 3 gol ve 1 asiste imza attı. Pepe, Fildişi Sahili Milli Takımı'nın 4 hazırlık maçında forma giydi. Genç yıldız adayı Fransa’da sezonun en başarılı gençleri arasında gösteriliyor.

18 yaşında olan Karamoh da iyi bir sezon geçirdi. 36 karşılaşmada şans bulan Fildişili oyuncu 5 gol atarken, 4 kez de asist yaptı.

Fildişi Sahili asıllı Karamoah ise Fransa U19 Milli Takımı'nın formasını terletiyor.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler