SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Moussa Sow: Belki kariyerimi burada tamamlarım

Fenerbahçe'nin yıldız golcüsü Moussa Sow, 2-1 kazandıkları Gençlerbirliği maçının ardından geleceği ile ilgili açıklamalarda bulundu. Senegalli oyuncu kariyerini Sarı-Lacivertli kulüpte sonlandırmak istediğini ifade etti.

Fenerbahçe'nin Senegalli yıldızı Moussa Sow, 2-1 kazandıkları Gençlerbirliği maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

İşte Sow maç sonu açıklamaları;

"Basketbol takımımıza galibiyetten dolayı tebriklerimi iletiyorum. Biz de bu mutluluğu onlarla yaşadık."

"Bu hafta gerçekten çok zorlu geçti. Başakşehir'e karşı kaybettikten sonra moral olarak sıfır durumdaydık. Bu ilk yarıda da gözüktü. Fenerbahçe gibi değildik. Hala üzgündük, hala kafalar oradaydı. 2. yarı toparlandık 2 gol attık. Şu anda 3.yüz. Bu sırayı korumak istiyoruz."

'Biz de böyle bir sezon yaşamak isterdik'

"Tüm oyuncularla birlikte izledik. Tam bir takım halindeydik hemen hemen. Onlarla birlikte biz de bu mutluluğu yaşadık. Biz de böyle bir sezon yaşamak isterdik. Süper bir sezon değildi bizim için. Çok çok üzülerek bu sezonu burada kapatmak zorundayız. Biz hep en iyisini yapmak istedik. Çok fazla puan kaybı yaşadık. Ama bunlar geçmişte kaldı. Önümüzde Trabzonspor maçı var. 3. sırada kalmak istiyoruz."

Transfer açıklaması

Senegalli futbolcu transferi ile ilgili olarak, "Şu anda çok netleşmiş bir şey yok. Benim hedefim Fenerbahçe'de kalmak, zaten herkes biliyor bunu. Ama kararı Dubai'deki kulübüm verecek. Belki kariyerimi burada tamamlarım. Taraftarları, kulübü, buradaki herkesi çok seviyorum. Ama dediğim gibi ipler benim elimde değil. Her şeyimi vermeye gayret göstereceğim. Belki sezonu kupayla taçlandıramadık ama en iyi şekilde bitirmek istiyoruz." açıklamalarında bulundu.

JOSEF DE SOUZA'NIN AÇIKLAMALARI

"Önemli bir galibiyetti bizim için. Ligi 3. sırada bitirmeye ihtiyacımız var. İki karşılaşma daha var. O karşılaşmalarda da amacımız kazanmış olmak. Eğer iki maçı da kazanırsak ligi 3. sırada bitireceğiz.

Fenerbahçe'de hedef her zaman şampiyonluktur tabii ki. Biz de bunu biliyoruz. Şu an 3.'lük için mücadele ediyoruz ve buna odaklanmaya çalışıyoruz. Çok kötü bir sezon geçirdik ancak en azından bunu almak istiyoruz."

ALPER POTUK: ÖNEMLİ OLAN KAZANMAKTI

“Son 3 maçımızı da kazanmak istiyoruz. Avrupa’ya gitmek için kazanmak zorundayız. 2 maçımız kaldı artık ve aynı performansı gösterip kalan maçları da kazanıp 3. olmak istiyoruz. Takımın çoğu 120 dakikada kupa maçı oynadı. Bu maçın başına o karşılaşmanın etkisi oldu. Önemli olan kazanmaktı ve kazandığımız için mutluyuz.”

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler