SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Advocaat sezon sonuna kadar kalacak mı?

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Spor Toto Süper Lig'de Gençlerbirliği'ni 2-1 yendikleri maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu ve Sarı Lacivertli takımdaki geleceği hakkında konuştu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Gençlerbirliği maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Hollandalı çalıştırıcının açıklamaları şöyle:

Aslında bir sorun yoktu maçta bizim açımızdan. Maç donuk gidiyordu. Topa daha çok sahip olan bizdik. Çok pozisyon üretemedik ama rakip de üretemedi. Devre arasına basit bir golle girdik. Bu bizim için İşleri zorlaştırdı. İkinci yarıda mücadele ettik. Çalıştık ve çabaladık. Goller atmaya mecburduk ve iki gol attık. Böyle bir takıma karşı, böyle bir ortamda alınan 2-1'lik galibiyet iyi bir skordur.

Normal şartlarda sezon sonuna kadar buradayım. Başka durum bir olursa, başkanımız başka bir karar verirse, giderim.

Türkiye’de çalışmaya başladığından bu yama Kendi kulübü başta olmak üzere birçok kesim hakkındaki dobra eleştirileriyle dikkat çeken Advocaat’ın son eleştirilerinden kendisi de nasibini aldı. Advocaat, maç öncesinde yaptığı açıklamada kendisini de eleştirdi.

Maç öncesinde açıklamalarda bulunan Hollandalı çalıştırıcı, “F.Bahçe’nin basketboldaki başarıyı futbolda da yakalaması için üst düzey hoca, üst düzey futbolcu, üst düzey teknik ekip gerekiyor” diye konuştu. Futbolda sezonu kupasız kapatan sarı-lacivertlilerde başarının temelini teknik ekibe bağlayan Advocaat, kendini de eleştirmiş oldu.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler