SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aykut Kocaman'dan Lens'e olumsuz rapor

Fenerbahçe'nin yeni sezondaki hocası olması beklenen Aykut Kocaman, bu kararıyla herkesi şok etti. Dün akşam Konyaspor'la Ziraat Türkiye Kupası'nda finale çıkan tecrübeli teknik adam, Sarı-Lacivertli taraftarları üzecek bir hamle yaptı.

Gelecek sezon Fenerbahçe'ye çalıştıracak olan Kocaman, bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Lens için yönetime olumsuz rapor verdi.

Hollandalı yıldızın takım için 'olmazsa olmaz' bir futbolcu olmadığını vurgulayan tecrübeli çalıştırıcı, transfer çalışmalarını da yakından takip ediyor. Bu doğrultuda bonservisi Sunderland'de olan Lens ile ilgili görüşlerini paylaşan Kocaman, oyuncunun yüksek maliyetini de göz önüne alarak alternatifleri de belirledi.

Yine de Lens için imkanları zorlayacan Sarı-Lacivertliler, bu oyuncunun alternatiflerini de belirledi. Shakhtar Donetsk'li Taison'ı imza aşamasına getiren Sarı-Lacivertli yönetimin son bombası da Premier Lig'den...

Lens'te pürüz çıkması durumunda sezon sonu Manchester City ile sözleşmesi bitecek olan Jesus Navas'a imza attırılacağı iddia ediliyor. (Milliyet)

SPORDA SON 24 SAATTE NELER OLDU?


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler