SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aziz Yıldırım tokat attı! Ortalık karıştı...

Yakın Doğu Üniversitesi Fenerbahçe Kadın Basketbol final ilk maçı öncesinde olay çıktı. Salona giren Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a 'Hoş geldiniz' demek için yanına giden Işık Eyigüngör'ün suratına Aziz Yıldırım tokat attı ve salon karıştı. Spor Şube Polislerinin araya girmesiyle sakinleşen havadan sonra iki başkan ayrı ayrı yerlere oturtuldu. Maçın son bölümünde sinirlerine hakim olamayan Aziz Yıldırım, tekrar Işık Eyigüngör'ün üstüne yürüdü ancak araya girenler olayların daha da büyümesine engel oldu.

Salona giren Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a 'Hoş geldiniz' demek için yanına giden Işık Eyigüngör'ün suratına Aziz Yıldırım tokat attı ve salon karıştı. Spor Şube Polislerinin araya girmesiyle sakinleşen havadan sonra iki başkan ayrı ayrı yerlere oturtuldu.

Aziz Yıldırım olaylardan sonra basın mensuplarına 'Görüyorsunuz yaptıkları ahlaksızlıkları. Oyuncularımızı ayartıyorlar, bilet istiyoruz bilet vermiyorlar, burayı Beşiktaş taraftarlarıyla dolduruyorlar. Bu maç Fenerbahçe ile Yakın Doğu Üniversitesi arasında oynanacak maç. Bu Beşiktaşlıların burada ne işi var. Ama bu iş burada bitmeyecek" dedi. Oldukça sinirli olan Aziz Yıldırım güçlükle sakinleştirildi. Olaylardan yaklaşık 15 dakika sonra maç başladı.

Eyigüngör'ün maçtan sonra karakola giderek şikayette bulunacağı öğrenilirken, maçın son periyodunda yine sinirler gerildi.

Aziz Yıldırım, son periyotta bu kez Genel Sekreter Mahmut Uslu ile birlikte Eyigüngör'ün üzerine doğru yürümeye kalkıştı. Işık Eyigüngör oturduğu yerden kalkarak salonun üçüncü katına çıktı.

[Aziz Yıldırım'dan arbede sonrası ilk açıklama!](https://www.mynet.com/galeri/aziz-yildirimdan-arbede-sonrasi-ilk-aciklama-109829-myspor)

'HOŞ GELDİNİZ DEDİM YUMRUK ATTI!'

Yakındoğu Başkanı Işık Eyigüngör olaylardan sonra CNN Türk canlı yayınında şunları söyledi: Fenerbahçe başkanı geldiğinde “hoş geldiniz” diye elim uzattığımda bana yumruk attı kendisi. Fotoğraflarda da polis raporlarında da belli. Kendisinden maçtan sonra şikayetçi olacağım. Niye yaptı bilemiyorum kendisine sormanız lazım. Hiç bir şey yaşamadık durup dururken vurdu herkes gördü. Aziz Bey protokol tribününe geldiğinde hoş geldiniz diye elimi uzattım bana yumruk attı hepsi bu.

FENERBAHÇE'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Yaşanan olayların ardından Sarı-Lacivertli kulüpten yazılı açıklama geldi. İşte o açıklama:

"Kadin Basketbol macinda protokol tribününde zorunlu olmasına ragmen yönetimimize yine yeterli yer verilmedi ve yöneticiler ayakta bekletildi. Zaten Yakindogu yöneticilerinin kontratlı oyuncularımıza teklif yapıldığı önceden biliniyordu. Tribünlere, Asya Kartalları'ndan bir grup getirilmiş, yöneticilerimize ve kulübe hakaretler ve küfürler eden bir grup. Bu nedenle kavga çıkıyor. Daha sonra yöneticilerimiz ve başkan farklı bir yere alınıyor. Şu an için ortam sakin gözüküyor."


Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler