SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Rıdvan Dilmen'den Advocaat ve Göksel Gümüşdağ'a tepki!

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'nin Çaykur Rizespor'u 2-1 yendiği maçın ardından spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, değerlendirmelerde bulundu. Dilmen, Sarı-Lacivertli ekibin teknik direktörü Dick Advocaat'ın emekliliğini açıklamasının takıma zarar verdiğini ve şampiyonluk yolunda geride kalınmasına neden olduğunu söyledi. Dilmen ayrıca Kulüpler Birliği başkanı göksel Gümüşdağ'a da açıklamaları nedeniyle tepki gösterdi.

Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe-Çaykur Rizespor maçının ardından NTV Spor'da yayınlanan Yüzde Yüz Futbol programında açıklamalarda bulundu.

Rıdvan Dilmen'in açıklamaları şu şekilde:

"SON DAKİKADA KAZANIYORSA HÜNDERDİR" "7 maçta 18 puan alan takımın şampiyonluk iddiası yok. Son 4 haftada 3'ünü kazanıyorsa bir takım, son dakikada olsa bu bir hünerdir.Rizespor'un iki net pozisyonu var. Küme düşme potasındaki takım Fenerbahçe karşısında 10 tane pozisyona giremez, bulduğunu atacak. Çaykur Rizespor kazansa düzlüğe çıkabilirdi fakat final maçlarını kaybettiler"

"RIDVAN BEY DİYECEK"

Göksel Gümüşdağ'ın açıklamalarıyla ilgili konuşan Rıdvan Dilmen, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Gerçekleri söyledim diye Göksel Bey beni eleştirmiş, Eyvallah... Eğer Rıdvan Dilmen diye cümleye başlayıp, iki kez Rıdvan, Rıdvan demesini yakıştıramadım. Rıdvan Bey diyecek. Ben röportajı dinlemedim sadece okudum. O medya kuruluşu genelde beni eleştirir. Fakat benden yaşı küçük olmasına rağmen, ben her zaman Göksel Bey diye hitap ettim.

Bugün Volkan Babacan kaledeyse, ne beklerim ben. Kararı neden Salı günü açıkladılar? Çünkü Çarşamba günü kupa maçı vardı. Salı oturur bakarlar, Perşembe günü karar verilir. Adalet yoksa şampiyon olsan ne olur. Benim şahıslarla ilgili sorunum yok. Rıdvan demişse, ben de Göksel ile sorunum yok diyorum"

"GALATASARAY-BURSASPOR MAÇI NEDEN PAZARTESİ?" "Neden bugün Kasımpaşa ve Fenerbahçe maç yaptı. Bu takımlar kupa maçı oynadı. Galatasaray-Bursaspor maçı neden Pazartesi? Program dengeleri etkiliyor. Akhisarspor bugün aldığı galibiyetle düzlüğe çıktı"

'Fenerbahçe'nin bu kadar az seyirci ile kazanması büyük başarı'

"İkinci yarıda net poziyonları bulan Rizespor oldu. 10 kişi kalınca 1 puana razı oldu. Sow'un ceza sahası oyuncusu olduğunu bilmek lazım. Fenerbahçe'de birçok oyuncu Ağustos'ta var mı bilmiyoruz. Fenerbahçe takımında kazanma arzusu var fakat Advocaat kontra atak takımı yarattı. Fenerbahçe'nin bu kadar az seyirci ile kazanması büyük başarı. Ligde son sıradaki 3 takım yüksek ihtimal düşecek, Akhisar'ı artık beklemesinler, düşmez"

"ADVOCAAT BAŞARILIYIM DİYECEK" "Advocaat, 'Emekli olacağım' dedi diye Fenerbahçe takımı havlu attı. Hollanda Milli Takımı'na gidiyor. Kendi penceresinden baktığında Advocaat başarılıyım diyecek. Kupada final oynadım, rakiplerime yenilmedim diyecek"

"FERNANDAO, VAN PERSİE VE SOW YEDEK OLUR" "Fenerbahçe'nin mutlaka birinci santrfor alması lazım. Fernandao, Robin van Persie ve Sow iyi bir Fenerbahçe'de yedek olur. Mehmet Ekici dışında sırtı dönük orta saha alınmalı. Sol ve sağ kenar almalı. 4-3-3'te Ekici'nin güçlü olması lazım. Fenerbahçe'de duran top kullanan oyuncu yok!"

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler