SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe taraftarı turu göremez

Derbide Beşiktaş'ın şampiyonluk ihtimali olursa İl Güvenlik Kurulu, "Fenerbahçeliler gelmesin" kararı alacak. Gerekçe ise şu: "Stat çevresinde toplanacak Siyah-Beyazlı taraftarlar yüzünden konuk ekip seyircisini tahliye etmek güvenli olmaz."

Beşiktaş, Başakşehir'i devirip, haftaya da Başakşehir, Antalya'da puan bırakırsa Kartal, 7 Mayıs günü F.Bahçe derbisine tur için çıkabilir. Bu ihtimal yeni bir sorunu beraberinde getirecek. Beşiktaş, bu maçta şampiyonluk turunu atma hesabı yaparken, İl Güvenlik Kurulu da bu ihtimal karşısında nasıl tavır alacağını kara kara düşünüyor. Çünkü derbide Beşiktaş tur atarsa, Fenerliler'in güvenli bir şekilde tahliyesi neredeyse imkansız hale gelecek. Bu yüzden de 'Deplasman yasağı' uygulaması geri dönebilir.

FENERBAHÇELİLER KUTLAMA İZLEYECEK

Yetkililer bu ihtimalin gerçekleşmemesi için duacı. Zira spor barışını bozacak bir ortam oluşmasını kimse istemiyor. Bu yüzden de konu; derbi öncesi puan cetveline göre İl Güvenlik Kurulu'nda masaya yatırılacak. İki tarafın yöneticilerinin de bulunacağı toplantıda ihtimaller değerlendirilip, karar verilecek. İdareciler, şampiyonluğun ilan edilmesi durumunda,
Fenerbahçeli taraftarların stattan ayrılmasının imkansız hale geleceğini düşünüyor... Bu durumda F.Bahçeli taraftarlar da saatlerce Vodafone Arena'da kalıp, Siyah-Beyazlılar'ın şampiyonluk kutlamalarına şahitlik etmek durumunda kalacak.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler