SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe'de Schmidt gündeme geldi ama...

Hoca arayışlarının sürdüğünü belirten sarı-lacivertliler, “Yabancı teknik adamla sezona başlamak riskli olabiliyor. Bunu göze alacak durumda değiliz” dediler. F.Bahçe'de kimse Aykut Kocaman ismini dillendirmese de camiada kulübün efsanesi için hazırlıklar sürüyor. Kocaman'ın Haziran'da takımın başına geçerek çalışmalara start vermesi bekleniyor.

Advocaat'ın sezon sonu bırakacağını açıklamasının ardından F.Bahçe'de gelecek sezon için teknik direktör isimleri ortaya atılmaya devam ediyor.

Son olarak Alman basını, Bayer Leverkusen'den ayrılan Roger Schmidt'in F.Bahçe yönetimiyle görüştüğünü iddia etti. Bu iddia, yönetim cephesinde ise doğrulanmadı.

Yöneticiler konuyla ilgili yaptıkları açıklamada, "Henüz hoca için karar vermiş değiliz. Ancak gelecek sezon çok kritik. Yabancı teknik adamla sezona başlamak riskli olabiliyor. Bu riski alacak durumda değiliz" dediler.

F.Bahçe'de kimse Aykut Kocaman ismini dillendirmese de camiada kulübün efsanesi için hazırlıklar sürüyor. Kocaman'ın Haziran'da takımın başına geçerek çalışmalara start vermesi bekleniyor. (Sabah)

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler