SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Josef de Souza: 'Fenerbahçe'yi ikinci sıraya taşımak istiyorum'

Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı yendiği maçta golü atan Josef de Souza, maç sonu açıklamalarda bulundu. Josef, "Derbilerde önemli olan kazanmaktır, bizim düşüncemiz de buydu. Fenerbahçe'yi ikinci sıraya taşımak istiyorum. Gol atmak her zaman güzeldir. Türkiye'nin en büyük derbisinde atıyorsanız, o daha da güzeldir" dedi.

Fenerbahçe'nin Türk Telekom Arena'da Galatasaray'ı 1-0 yendiği maçın golünü atan Josef de Souza, "Öncelikle doktorumuza ve sağlık ekibimize gösterdikleri çabadan dolayı teşekkür ediyorum. Onlar sayesinde maça çıktım. Ne benim için, ne de takımımız için çok iyi bir karşılaşmaydı. İstediğimiz görüntüyü yansıtamadık belki ama galibiyetle ayrıldık. Mutluyum. Takım halinde mutluyuz. Golü ben attığım için tabi daha da mutluyum. Derbilerde önemli olan kazanmaktır, bizim düşüncemiz de buydu. Fenerbahçe'yi ikinci sıraya taşımak istiyorum. Gol atmak her zaman güzeldir. Türkiye'nin en büyük derbisinde atıyorsanız, o daha da güzeldir" dedi.

[Galatasaray 0 - 1 Fenerbahçe](https://www.mynet.com/galatasaray-0-1-fenerbahce-109313-myspor)

ALPER POTUK: "İYİ OYNAMADIK AMA SKOR ÇOK ÖNEMLİYDİ"

"3 puanı taraftarlarımıza armağan ediyoruz. Bugün sahaya çıktığımızda herkesin aklında skor almak vardı. Belki iyi oyun gelmedi ama skor almak çok önemliydi. Çok mutluyuz, lig sonuna kadar kazanarak devam etmek istiyoruz. "

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler