SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mehmet Ekici, Fenerbahçe'den 6.7 milyon euro alacak

Fenerbahçe’nin bedelsiz olarak renklerine katacağı Mehmet Ekici’yle 4+1 yıllık sözleşme yapılacak. Yıldız futbolcu 4 yıl için 6.7 milyon euro garanti ücret alacak.

Sezon bitiminde Trabzonspor'la olan kontratı sona erip Fenerbahçe'ye imza atacak olan Mehmet Ekici'nin sarı-lacivertli takımından alacağı rakam belli oldu. Yapılan ön-protokol gereği 27 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi 4+1 yıllık olacak. İlk iki yıl sezon başına 1 milyon 750 bin euro alacak olan Ekici'ye, tüm kulvarlarda 30 maç üzeri forma giymesi halinde 250 bin euro ekstra bonus ödenecek. Mehmet Ekici ayrıca 18'de yer aldığı her maçtan alınacak puan için ekstra 4 bin euro daha kazanacak.

Yıldız futbolcu sonraki iki sezonda ise her yıl için 1 milyon 600 bin euro garanti para alacak; 30 maç oynarsa da bu kez 350 bin euro bonus elde edecek. Aynı şekilde 18'de olduğu her maçta alınacak puan başına 4 bin euro'yu cebine koyacak.

Mehmet Ekici'nin 4. yılda 30 maç üzerinde forma giymesi halinde sözleşmesinin 1 yıl otomatik olarak uzayacağı, bu durumda 4. yıldaki şartların aynen geçerli olacağı bildirildi.

Oynamadan 700 bin euro

Mehmet Ekici kadro dışı kaldığı dönemde maddi bir sıkıntı yaşamadı. 700 bin Euro kazandı...

Bordo mavili kulüp tarafından devre arasında kadro dışı bırakılan Mehmet Ekici, kendisine verilen program dahilinde bir antrenör nezaretinde yaklaşık 3 aydır çalışmalarını sürdürüyor. Mehmet Ekici'nin çalışmalarını aksatıp aksatmadığı yakından takip ediliyor. 31 Mayıs'a kadar bu çalışmalarını sürdürmek zorunda kalacak olan Mehmet Ekici'ye kadro dışı kaldığı dönemde ise herhangi bir maddi sorun çıkartmaması için 700 bin Euro ödeme yapıldı.

BAĞDAT CADDESİ'NDEN EV ALDI

Fenerbahçe ile ön protokol imzalayan Mehmet Ekici, Bağdat Caddesi'nden kendine ev aldı. Fenerbahçe Kongre üyesi Tarık Aksu Mehmet Ekici ile fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak haberi duyurdu.

Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan ve gelecek sezon Fenerbahçe forması giymesine kesin gözüyle bakılan Mehmet Ekici'den sarı-lacivertlileri heyecanlandıran hareket geldi.

Mehmet Ekici Bağdat Caddesi'nden ev aldı. Devre arasında Trabzonspor'a çok cazip bir teklif sunan fakat geri dönüş alamayan sarı-lacivertliler, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan oyuncuyla ön protokol yapmıştı.

Fenerbahçe kongre üyesi iş adamı Tarık Aksu Mehmet Ekici'nin Bağdat Caddesi'nden ev aldığını twitter hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Aksu'nun paylaşımında "Bağdat Caddesi'nden dairesini de aldık. Hayırlı uğurlu olsun" ifadeleri yer aldı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler