SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe'de başarısız tek branş futbol!

Fenerbahçe bu sezon futbol dışındaki tüm branşlarda başarılı bir çizgi yakaladı. Bayan Basketbol Takımı, Euroleague’de adını finale yazdırdı, erkekler çeyrek finale çıktı. Erkek Voleybol Takımı düşük bütçeye rağmen CEV Cup’ta finalin kapısından döndü, bayanlar final-four’u kıl payı kaçırdı.

Fenerbahçe bu sezon futbol dışı kalan branşlarda oldukça başarılı bir grafik çiziyor. Bugün Euroleague Kadınlarda final mücadelesine çıkacak olan sarı-lacivertliler aynı zamanda lig şampiyonluğunun da en güçlü favorilerinden biri.

Geçen sezonun Euroleague finalisti Erkek Basketbol Takımı son 8 takım arasına kaldı. CSKA Moskova'ya final maçının son bölümlerinde kaybeden sarı-lacivertliler bu sezon Panathinaikos'u geçerek önce son dört takım arasına kalmayı ardından kupayı kazanmayı hedefliyor.

VOLEYBOL

CEV Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalin eşiğinden dönen kadın voleybol takımı, Vestel Venüs Sultanlar Ligi'nde çok önemli bir geri dönüşe imza atarak Eczacıbaşı Vitra'yı altın sette mağlup etti ve finalde Galatasaray'ın rakibi oldu.

Erkekler ise düşük bütçeye rağmen CEV Cup'ta yarı finale yükselme başarısı gösterse de Trentino engelini geçip finale kalamadı. Efeler Ligi'nde ise Arkas ile finale kalma mücadelesi veriyor.

DİĞER BRANŞLAR

Sarı-lacivertliler basketbol ve voleybol dışında kalan diğer branşlarda da önemli neticeler elde etti. Fenerbahçe dün kürekte önemli bir başarıya imza atarak Büyükler Türkiye Kürek Kupası'nda şampiyon oldu.

Fenerbahçe Doğuş Yelken Şubesi sporcularından İlayda Veziroğlu farklı kategorilerde birincilik ve üçüncülük elde ederken Kerem Erkmen genel klasmanda ikincilikle Türkiye şampiyonasını tamamladı.

ATLETİZM

Yakın dönemde atletizm de sarı-lacivertli sporcuların başarıları söz konusuydu. 22. Balkan Salon Atletizm Şampiyonasında milli forma ile mücadele eden Fahri Arısoy ve Akın Özyürek 4x400 bayrak yarışında altın madalya kazandı. Avrupa Atmalar Kış Kupası'nda Eda Tuğsuz U23 Cirit Atma branşında ikinci olurken, yine aynı organizasyonda Osman Can Özdeveci, gülle atmada 19.61'lik derecesiyle rekor kırdı ve üst üste ikinci kez Avrupa Şampiyonu oldu.

YÜZME

Yüzme'de de başarılı sonuçlar alındı. Şehitlerimize Saygı Türkiye Açık Yaş Yüzme Şampiyonası'nda sarı-lacivertliler, Genç Bayanlar kategorisinde şampiyon, Genç Erkekler kategorisinde ise ikinci olurken, 4 kupanın 3'ünü kazanma başarısı gösterdi.

(Milliyet)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler