SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Erman Toroğlu: 'Fenerbahçe taraftarı Aykut Kocaman'ı istemiyor'

Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Fenerbahçe'nin Akhisar Belediyespor'u 3-1 mağlup ettiği maçı değerlendirdi ve çarpıcı açıklamalarda bulundu. Toroğlu, Fenerbahçe taraftarlarının teknik direktörlük koltuğunda Aykut Kocaman'ı istemediğini iddia etti.

Erman Toroğlu, Fenerbahçe - Akhisar maçıyla ilgili olarak önemli açıklamalar yaptı. Eski hakem Erman Toroğlu, canlı yayın sırasında Fenerbahçe - Akhisar maçını yorumlarken, tartışmalı pozisyonlar hakkında da konuştu. Erman Toroğlu'nun görüşleri burada...

ERMAN TOROĞLU'NDAN FENERBAHÇE - AKHİSAR MAÇI YORUMLARI

Erman Toroğlu, Fenerbahçe - Akhisar maçının sıkıcı olduğuna vurgu yaparak "Her maç, Trabzonspor - Beşiktaş maçı gibi olsun, tribünler 40 bin kişi olur. Dünkü keyiften sonra Fenerbahçe - Akhisar maçına bakıyorum, 'Bitse de eve gitsek' diyorum" dedi.

[Fenerbahçe 3 - 1 Akhisar Belediyespor](https://www.mynet.com/fenerbahce-3-1-akhisar-belediyespor-108744-myspor)

"FENERBAHÇE'NİN GOL ATACAK HALİ YOK"

Fenerbahçe'nin futbolcunu eleştiren Erman Toroğlu "Fenerbahçe gol atmadı, Akhisar kendi attı. Sağdan bakıyorum, soldan bakıyorum, Fenerbahçe'nin gol atacak hali yok" diye konuştu.

"FENERBAHÇELİLER, AYKUT KOCAMAN'I İSTEMİYOR"

Aykut Kocaman'ın Fenerbahçe camiasında istenmediğini söyleyen Erman Toroğlu "Fenerbahçe'nin geneli Aykut Kocaman'ı istemiyor. 'Aykut, bize ne oynattı?' diyorlar. Ersun Yanal için öyle demiyorlar. Aykut Kocaman çare olmayacak. Fenerbahçe hala pansuman yapıyor" ifadelerini kullandı.

"BEŞİKTAŞ'LA FENERBAHÇE VE GALATASARAY REKABET EDEMEZ"

Beşiktaş'la ilgili iddiada bulunan Erman Toroğlu "Beşiktaş akıllı hareket ederse, doğru işler yapmaya devam ederse Fenerbahçe ile Galatasaray, onlarla rekabet edemez" dedi.

"BEŞİKTAŞ, FABIANO'YU ALIRSA..."

Fenerbahçe'de yedek kalan Porto'dan kiralık kaleci Fabiano ile ilgili konuşan Erman Toroğlu "Mesela Beşiktaş, Fenerbahçeli Fabiano'yu alsa çok iyi bir ikinci kaleci olur. Bu transfer rekabet işi, ucuz oyuncu." açıklamasını yaptı.

(Sporx)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler